partiden ayrılma kararı (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Göktuğ Gökçebağ

Moda Medya
Yasaklı Üye
Vatandaş
dünkü kendi açımdan bazı tatsız olaylar güvensizlikler neticisinde bana karşı o kişi her kimse saçma sapan bir kişi yüzünden oyun içerisinde ki bir kişi yüzünden dün oyun içerisinde benim olduğum partisinin kendi sayfalarının yazışma bilgileri ekran görüntüsü oyun yönetimine kendi ismim doğrultusunda oyunun insagram sayfalarına atılmış mesaj şeklinde kendi ismim kullanılarak ve aynı şekilde resimde bana benzetildiğinden dolayı ben sanıldım ve atılan bir suçlamalar neticesinde dün geceye kadar durmadan partide rahatsızlık verip ben değilim o kişi dememe rağmen hala net şekilde ben olduğum iddaa edilip elimizde net şekilde kanıtlar var denilmesi üzerine altı üstü böyle saçma sapan bir şeyi benim yaptığıma inanacak kadar güvensizlik net şekilde olduğundan gözlerimden dolayı vermiş olduğum bir karar doğrulsunda Göktürk partisinden ayrılma kararı vermiş bulunmaktayım ve partiden zaten şu anda ayrılmış görünmekteyim tüm partideki üyelere yani oyunculara başarılar dilerim
önemli not ! zaten oyun yönetimine kendim insagram üzerinden sorduğum anda ki mesajı doğrultusunda mesajı atan kişinin ben olmadığı ortaya çıkmıştır yapan kişide her kimse allahından bulsun zaten o kişide bulunacaktır oyun yönetimi tarafından diye tahmin ediyorum gereken cezası ne ise verilecektir diye ümit ediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-07-20-21-03-41-386_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-07-20-21-03-41-386_com.instagram.android.jpg
    370.7 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2024-07-20-21-03-50-123_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-07-20-21-03-50-123_com.instagram.android.jpg
    255.8 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2024-07-20-21-03-55-818_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-07-20-21-03-55-818_com.instagram.android.jpg
    243.6 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2024-07-20-21-01-57-832_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2024-07-20-21-01-57-832_net.shrin.baskan.jpg
    394.1 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
dünkü kendi açımdan bazı tatsız olaylar güvensizlikler neticisinde bana karşı o kişi her kimse saçma sapan bir kişi yüzünden oyun içerisinde ki bir kişi yüzünden dün oyun içerisinde benim olduğum partisinin kendi sayfalarının yazışma bilgileri ekran görüntüsü oyun yönetimine kendi ismim doğrultusunda oyunun insagram sayfalarına atılmış mesaj şeklinde kendi ismim kullanılarak ve aynı şekilde resimde bana benzetildiğinden dolayı ben sanıldım ve atılan bir suçlamalar neticesinde vermiş olduğum bir karar doğrulsunda Göktürk partisinden ayrılma kararı vermiş bulunmaktayım ve partiden zaten şu anda ayrılmış görünmekteyim tüm partideki üyelere yani oyunculara başarılar dilerim
önemli not ! zaten oyun yönetimine kendim insagram üzerinden sorduğum anda ki mesajı doğrultusunda mesajı atan kişinin ben olmadığı ortaya çıkmıştır yapan kişide her kimse allahından bulsun zaten o kişide bulunacaktır oyun yönetimi tarafından diye tahmin ediyorum gereken cezası ne ise verilecektir diye ümit ediyorum
Hayırlı olsun başkanım 🌹
Yeni Başlangıç Yeni Umutlar🌹

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Başarılar 🫤

C

Cem60.

Ziyaretçi
dünkü kendi açımdan bazı tatsız olaylar güvensizlikler neticisinde bana karşı o kişi her kimse saçma sapan bir kişi yüzünden oyun içerisinde ki bir kişi yüzünden dün oyun içerisinde benim olduğum partisinin kendi sayfalarının yazışma bilgileri ekran görüntüsü oyun yönetimine kendi ismim doğrultusunda oyunun insagram sayfalarına atılmış mesaj şeklinde kendi ismim kullanılarak ve aynı şekilde resimde bana benzetildiğinden dolayı ben sanıldım ve atılan bir suçlamalar neticesinde dün geceye kadar durmadan partide rahatsızlık verip ben değilim o kişi dememe rağmen hala net şekilde ben olduğum iddaa edilip elimizde net şekilde kanıtlar var denilmesi üzerine altı üstü böyle saçma sapan bir şeyi benim yaptığıma inanacak kadar güvensizlik net şekilde olduğundan gözlerimden dolayı vermiş olduğum bir karar doğrulsunda Göktürk partisinden ayrılma kararı vermiş bulunmaktayım ve partiden zaten şu anda ayrılmış görünmekteyim tüm partideki üyelere yani oyunculara başarılar dilerim
Hakkınızda hayırlısı olsun başkanım

A

AVCI

Ziyaretçi
Bu konuyu başkaları zarar görmemesinden dolayı açıklama getirmesi zorundadır insanlar zan altında kalıyor oyun yönetimi şahıs kişinin açıklaması gerekiyor

Göktuğ Gökçebağ

Moda Medya
Yasaklı Üye
Vatandaş
@BaşkanOnline Bu konu hakkında düşünmenizi önemle arz ederim
tek bir amacım var oda o kişinin bulunması normalde kendimce ben öyle düşünüyorum da bunu yazmam bile sizlerin vaktini falan alıyorum o yazıyı yazan ekran görüntüsünü insagram üzerinden gönderen her kimse o kişi için kusura bakmayın burada forumda konu başlığı açmak zorunda kaldım o saçma sapan kişi yüzünden şu anda belkide işlerinizden alı koydum kusura bakmayın ama haksızlığa gelemiyorum hayatta asla tahammülüm yok

A

AVCI

Ziyaretçi
tek bir amacım var oda o kişinin bulunması normalde kendimce ben öyle düşünüyorum da bunu yazmam bile sizlerin vaktini falan alıyorum o yazıyı yazan ekran görüntüsünü insagram üzerinden gönderen her kimse o kişi için kusura bakmayın burada forumda konu başlığı açmak zorunda kaldım o saçma sapan kişi yüzünden şu anda belkide işlerinizden alı koydum kusura bakmayın ama haksızlığa gelemiyorum hayatta asla tahammülüm yok
Burada benim gibi yüzlerce arkadaşımız haksızlığı kabul edemez bu konu için gerekli yazılarımı yaptım taktir @BaşkanOnline dır .

Göktuğ Gökçebağ

Moda Medya
Yasaklı Üye
Vatandaş
Eski partinizdeki bazı kişiler yüzünden zor açıklanır bu arada. (Anlayan Anladı)
konu özel bir kişi olacaksa o zaman bir anlamı yok ki açıklanması gerekiyor sonuçta eşit bir oyun herkes burada eşit şekilde yok oyun yönetiminden isimlerini asla bilmiyorum kimlerse oyun çalışanları tek bildiğim herkesin dilinde olan mahmut bey onunlada arkadaş bile değiliz mesela ama öyle yok oyun yönetimi arkadaşım ona söylüyüm de mesela bu durum için şu kişinin ismini asla açıklamasın şeklinde bir yaklaşım yapacaklarını asla düşünmüyorum çünkü oyun yönetimi herkesi eşit şekilde gördüğünü ümit ediyorum bu yüzden de gerekli açıklamalar ve kişi elbet açıklanıp gerekli cezasını alacaktır çünkü o saçma sapan kişi yüzünden birzat kendi özelimi özel hayatımı birzat insagram dm lerimi paylaşmak zorunda kaldım parti kanalında yani telegramda ben değilim o kişi diye o yüzden de bunun zaten o kesin bellidir o kişinin ismi gerekli cezası inşallaş olacaktır oyun yönetimi tarafından

C

Cem60.

Ziyaretçi
konu özel bir kişi olacaksa o zaman bir anlamı yok ki açıklanması gerekiyor sonuçta eşit bir oyun herkes burada eşit şekilde yok oyun yönetiminden isimlerini asla bilmiyorum kimlerse oyun çalışanları tek bildiğim herkesin dilinde olan mahmut bey onunlada arkadaş bile değiliz mesela ama öyle yok oyun yönetimi arkadaşım ona söylüyüm de mesela bu durum için şu kişinin ismini asla açıklamasın şeklinde bir yaklaşım yapacaklarını asla düşünmüyorum çünkü oyun yönetimi herkesi eşit şekilde gördüğünü ümit ediyorum bu yüzden de gerekli açıklamalar ve kişi elbet açıklanıp gerekli cezasını alacaktır çünkü o saçma sapan kişi yüzünden birzat kendi özelimi özel hayatımı birzat insagram dm lerimi paylaşmak zorunda kaldım parti kanalında ben değilim o kişi diye o yüzden de bunun zaten o kesin bellidir o kişinin ismi gerekli cezası inşallaş olacaktır oyun yönetimi tarafından
Sizin adınıza bende üzüldüm inşallah çok yakın zaman'da açıklanır fakat size partiden (belki alt makam belki üst makam ama üst makam olduğu çok belli) bazı kişiler komplo kurmuşlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...