dünkü kendi açımdan bazı tatsız olaylar güvensizlikler neticisinde bana karşı o kişi her kimse saçma sapan bir kişi yüzünden oyun içerisinde ki bir kişi yüzünden dün oyun içerisinde benim olduğum partisinin kendi sayfalarının yazışma bilgileri ekran görüntüsü oyun yönetimine kendi ismim doğrultusunda oyunun insagram sayfalarına atılmış mesaj şeklinde kendi ismim kullanılarak ve aynı şekilde resimde bana benzetildiğinden dolayı ben sanıldım ve atılan bir suçlamalar neticesinde dün geceye kadar durmadan partide rahatsızlık verip ben değilim o kişi dememe rağmen hala net şekilde ben olduğum iddaa edilip elimizde net şekilde kanıtlar var denilmesi üzerine altı üstü böyle saçma sapan bir şeyi benim yaptığıma inanacak kadar güvensizlik net şekilde olduğundan gözlerimden dolayı vermiş olduğum bir karar doğrulsunda Göktürk partisinden ayrılma kararı vermiş bulunmaktayım ve partiden zaten şu anda ayrılmış görünmekteyim tüm partideki üyelere yani oyunculara başarılar dilerim
önemli not ! zaten oyun yönetimine kendim insagram üzerinden sorduğum anda ki mesajı doğrultusunda mesajı atan kişinin ben olmadığı ortaya çıkmıştır yapan kişide her kimse allahından bulsun zaten o kişide bulunacaktır oyun yönetimi tarafından diye tahmin ediyorum gereken cezası ne ise verilecektir diye ümit ediyorum
önemli not ! zaten oyun yönetimine kendim insagram üzerinden sorduğum anda ki mesajı doğrultusunda mesajı atan kişinin ben olmadığı ortaya çıkmıştır yapan kişide her kimse allahından bulsun zaten o kişide bulunacaktır oyun yönetimi tarafından diye tahmin ediyorum gereken cezası ne ise verilecektir diye ümit ediyorum
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2024-07-20-21-03-41-386_com.instagram.android.jpg370.7 KB · Görüntüleme: 74
-
Screenshot_2024-07-20-21-03-50-123_com.instagram.android.jpg255.8 KB · Görüntüleme: 73
-
Screenshot_2024-07-20-21-03-55-818_com.instagram.android.jpg243.6 KB · Görüntüleme: 69
-
Screenshot_2024-07-20-21-01-57-832_net.shrin.baskan.jpg394.1 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme: