Mustafa bence iq si 0.5 gibi gözüküyor acil içine ev yapalım diyor@E Y M E N B S M uzun uzun metin yazacagına ablanı uyar bide yazısını beğenmişsin.bilgem hanım allah sabır versin efendim
Mustafa bence iq si 0.5 gibi gözüküyor acil içine ev yapalım diyor@E Y M E N B S M uzun uzun metin yazacagına ablanı uyar bide yazısını beğenmişsin.bilgem hanım allah sabır versin efendim
Ooo beyefendiye bak sennn. İq tartışmayalım bence burdaMustafa bence iq si 0.5 gibi gözüküyor acil içine ev yapalım diyor
Valla bi anda o ses aklıma geldiOoo beyefendiye bak sennn. İq tartışmayalım bence burda
Bence daha verimli kullan o aklını. Boşa harcanma buralarda
Bana göre 2 rakip var tamam ama arkadaşlar aralarında bölünmüşe benziyor2 rakibin var reis
Biraz öyle oldu başkanım. Kim kazanırsa yarı yarıya yöneticeklermişBana göre 2 rakip var tamam ama arkadaşlar aralarında bölünmüşe benziyor
kazanırsan 2 ws 1 yendi deriz meselaBana göre 2 rakip var tamam ama arkadaşlar aralarında bölünmüşe benziyor
Valla benim oldugum hicbir isbirligi cokmedi . Ben var iken hersey yerinde idi. Kankalar birligi coktu sanirim. Bisi olmaz toparlarizanlayacağımız bürküt ~ budun iş birliği buradada çöktü
senin olduğun dönemde çökmüş gibi duruyor ama neyseValla benim oldugum hicbir isbirligi cokmedi . Ben var iken hersey yerinde idi. Kankalar birligi coktu sanirim. Bisi olmaz toparlariz
Bu çocuk neyin kafasını yaşıyor?anlayacağımız bürküt ~ budun iş birliği buradada çöktü
sen en son partini benim partime katacaktın cengo noldu o işBu çocuk neyin kafasını yaşıyor?
Sen kimsin kimin masasında kime yancılık yapıyorsunsen en son partini benim partime katacaktın cengo noldu o iş
cengo boş yapmaya başladın yine karın ağrın bozkurttayken ittifak teklifini görmezden gelmemizmiydi ?Sen kimsin kimin masasında kime yancılık yapıyorsun
Aliçoya bak sen Algıda bir numara karın agrini sana yediririm ben daha olcengo boş yapmaya başladın yine karın ağrın bozkurttayken ittifak teklifini görmezden gelmemizmiydi ?
Abilerine büyüklerine ne kadar sadık oldugunu gösteriyor takmayalim bizBu çocuk neyin kafasını yaşıyor?