Milleti iyi kandırdın yineneyse ne kardeşim bağımsız bundan sonra. konu bitti
Sende araya girme be başkanım Göktürk içinden sitem ediyor şuandaBirileride bilmiyor ayağına getiriyor adami itibarsizlastirmaya mi calisiyorsunuz seçim ortak hareket etmek ne oluyor beraber hareket etmek ne oluyor bunlar ittifaka özgü şeyler degil mi isde sizler boylesiniz işinize gelmedi mi hemen itibar suikasti
Biz düşmanimiz bile olsa haksizlik.oldumu karşısında dururuzSende araya girme be başkanım Göktürk içinden sitem ediyor şuanda
Koskoca Göktürk başkanı başkalarının sözünü dinleyerek hareket ediyor farketmissindirBiz düşmanimiz bile olsa haksizlik.oldumu karşısında dururuz
Hangi biriKoskoca Göktürk başkanı başkalarının sözünü dinleyerek hareket ediyor farketmissindir
Ya tabi başkanım ne demezsiniz Göktürk kara kıta afrika biz de ingiltere son seçimde Göktürkten o kadar oy geldi ki, biz çekemiyoruz. Bu yüzden de ittifaktan çıkarma kararı verdik ama onlar daha önce davrandılar. Gerçekten kendi yazdığınıza kndiniz inanıyor musunuz ?Doğru karar. Yeterince sömürüldünüz tek tekıl, tek kaybet göktürk. Tebrik ettim sizi.
Adamlar 44+ oy kullanmışlar karşim kötü mü. Hayır siz nesiniz ki başkalarını eleştiriyorsunuz. Kaç oyun varda konusuon be breYa tabi başkanım ne demezsiniz Göktürk kara kıta afrika biz de ingiltere son seçimde Göktürkten o kadar oy geldi ki, biz çekemiyoruz. Bu yüzden de ittifaktan çıkarma kararı verdik ama onlar daha önce davrandılar. Gerçekten kendi yazdığınıza kndiniz inanıyor musunuz ?
Kaybedenler kulubüDaha geçenlerde ittifak dağılmıştı. Tekrar mi birlesmisler. Bu ittifakın adı neydi acaba.
Ya da dün koydum ben ÇIKAR İTTİFAKIDaha geçenlerde ittifak dağılmıştı. Tekrar mi birlesmisler. Bu ittifakın adı neydi acaba.
@Kadir Aydın lütfen telif hakkını aldık biz onunKaybedenler kulubü