İttifak açıklaması (22 Kişi İçeride)

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Yiyin biribirinizi 🤣

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Örgütlendiniz çünki sizinkilerin üyelerimize yazıp partiden çıkarmaya yönelik SS ler elimizde mevcut merak etme 😀 ben bu konuları yönetimden biriyle konuşuyorum genelde bilgisi olmayanlarla değil hadi eyvAllah
Buyur konuş engelleyen mi var ? Hergün bu tarz oyunlarda yüzlerce dava geliyor. Sen yönetimle konuşursun ama yönetim bir sıkıntı oldu mu avukatlarla konuşur o ss leri de yönetim gerektiği zaman zaten paylaşıyor gereken mercilerle. Beni ss lerle mi korkutuyorsun ?))

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Buyur konuş engelleyen mi var ? Hergün bu tarz oyunlarda yüzlerce dava geliyor. Sen yönetimle konuşursun ama yönetim bir sıkıntı oldu mu avukatlarla konuşur o ss leri de yönetim gerektiği zaman zaten paylaşıyor gereken mercilerle. Beni ss lerle mi korkutuyorsun ?))
Yaw seni niye SS le korkutayim seni korkutma gereği neden duyayım zamanımı yemeyin

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Emekli Genelkurmay Başkanı
Vatandaş
Biz bir köktenn gelme partinin iki fraksiyonuyuz. Bir birimizi yemeyiz, yersek diger partileri yeriz. Zaten bir olunca hepini görüyordunuz oyunun hakimi kim sultanı kim. Parçalandık diye zayıf mı düştük zannettiniz ? Sevinin çok fazla sürmeyecek zaten
PUAHAHSHHAGAHS

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Biz bir köktenn gelme partinin iki fraksiyonuyuz. Bir birimizi yemeyiz, yersek diger partileri yeriz. Zaten bir olunca hepini görüyordunuz oyunun hakimi kim sultanı kim. Parçalandık diye zayıf mı düştük zannettiniz ? Sevinin çok fazla sürmeyecek zaten
Sen fazla konusma cok dikkat çekiyosun. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Emekli Genelkurmay Başkanı
Vatandaş
Kanka şu oyunda 7 8 parti ittifak kurup zar zor seçim alan sizsiniz hala bunlarla övünebiliyosan helal olsun