Pepe pepe çok üzülüyorYeter artık sizin şu atismalarinizdan bıktık kendinize gelin
Pepe pepe çok üzülüyorYeter artık sizin şu atismalarinizdan bıktık kendinize gelin
@Oğuz Kağan ))söyle ona fazla dolanmasın buralarda hakkını verir gönderirim ayağını denk alsın.
Lan oğlum sen kimsin benim hakkımı verip gönderiyorsun. Seni çoğaltırım ha ulaş lan bana bakim ne kadar erkeksin. Ben burdaki bebelere benzemem içinden geçerim senin ha adam olsöyle ona fazla dolanmasın buralarda hakkını verir gönderirim ayağını denk alsın.
Ağzını bozmaLan oğlum sen kimsin benim hakkımı verip gönderiyorsun. Seni çoğaltırım ha ulaş lan bana bakim ne kadar erkeksin. Ben burdaki bebelere benzemem içinden geçerim senin ha adam ol
Alışık onlarAğzını bozma
Sen hiç karışma Avni ))Alışık onlar
Napıcan gelip bıcaklıcanmıSen bana bi tg telefon bişey ver burda herkezin içinde konuşmayalım
Sebeb ?Sen hiç karışma Avni ))
Sen ne atlıyorsunAlışık onlar
Sen gel bi özele ben sana ne yapacağımı söylerimNapıcan gelip bıcaklıcanmı
İstediğimi yaparımSen ne atlıyorsun
Sebebi biluyorsun senSebeb ?
Avnimisin nesin en son konuşmamızı hatırlıyorsun demi.İstediğimi yaparım
Hatrıma gelmediSebebi biluyorsun sen
Kral uzatma diye dedim senle uğraşacak vaktim yokAvnimisin nesin en son konuşmamızı hatırlıyorsun demi.
Birdaha sen beni yanlış anladın kral demene aldırmam. Burda yaşıtın 2 3 kişi gördün. Yırtık dondan atlama
Kral uzatma diye dedim senle uğraşacak vaktim yok
yediremeyince direk hakaret etmeye başlamız yazık garibim
AnlıyorumLan oğlum sen kimsin benim hakkımı verip gönderiyorsun. Seni çoğaltırım ha ulaş lan bana bakim ne kadar erkeksin. Ben burdaki bebelere benzemem içinden geçerim senin ha adam ol