KASIP KAVURAN ULTİMATOM ! (2 Kişi İçeride)

YÜREK MEDYA | HALKIN SESİ

HALKIN SESİ ADALETİN KENDİSİYİZ
Yasaklı Üye
Vatandaş
SEVGİLİ HALKIMIZ, MİLLETİMİZ, VATANDAŞIMIZ !

Son dönemde Oyun Başkanı Murat Ünlü; "Meclis Başkanı Görevini Yapamıyor, İstifa Etsin!" demişti.

Ardından Genel Kurmay Başkanı Fatih TUTUK; "Meclis Başkanı İstifa Etmezse, Ordu Göreve Gelir, Sahaya İner !" diyerek, gerekirse darbe yapabileceğini resmen açık açık söylemişti.

Çok geçmeden Meclis Başkanımız Bekircann'dan cevap geldi! Sayın Bekircann; "İddia ettiğiniz herşeyin cevabı ortada siz bana sohbette teşkil edecek bir konuşması bile yok demiştiniz. Buyrun konuşma burda." diyerek cevap vermiş ve iddiaları çürütmüştü.

Yürek Medya Yayın Kuruluşu Olarak Burdan Oyun Başkanı @Murat Ünlü ve Darbe Sevdalısı Genel Kurmay Başkanı @Fatih TUTUK 'a Sesleniyorum!

"Ordu sahaya bunun için inmez, inemez. Darbe olursa Yürek Medya olarak Halkın Sesi olacak, darbeye karşı çıkacağız ! Ya Meclis Başkanı Bekircann 'ı rahat bırakırsınız, yada Ordu ile Halkın en büyük savaşına maruz kalırsınız ! Bu bir tehdit değil uyarıdır ya dikkate alırsınız yada en büyük pişmanlığınızı
yaşarsınız !"

Meclis Başkanı @bekircann 'a Sesleniyorum !

O koltuğa sizi milletvekillerimiz seçti, onları da biz seçtik. Eğer koltuğu bırakırsanız millete ihanet etmiş olursunuz. Sizlerden ricamız koltuğu bırakmamanız, istif etmemeniz ve son gaz görevinize devam etmenizdir ! Biz Yürek Medya olarak sizlerden razıyız.

YA MİLLET İRADESİ YA DA MİLLET İRADESİ ! SEÇİM YAPILDI, KARAR VERİLDİ ! KİMSE MAKAMINDAN ZORLA ALINMAMALIDIR, LAĞVEDİLMEMELİDİR !

YÜREK MEDYA - Hamza B. DİNLENMEZ

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Medya dediğin tarafsız olur napıyolar fonluyolar mı seni akite çevirmişsin gazeteyi

ceyhun995

ATB
Vatandaş
@bekircann başkanımız makamı Halkın iradesinin bir sonucudur ! @Fatih TUTUK' u halk seçmedi. O yüzden o koltukta kalamayacağını iyi biliyor. İşin garip tarafı @Murat Ünlü seni halk seçti ! Seçimle gelen biri vekaleten atanan birini nasıl desrekleyerek seçilmiş birine darbe yapmayı kabul eder ?!

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Tarafsız değil adil olur. Medya halktan olur.
Medya yargı mercii mi ki adil olsun? Medyanın adil olmakla ne işi var? Amacı haber yaymak ve tarafsız olmak zorundadır milletin aklı yok mu kendi haberi okuyunca yorum yapar zaten 😅 kafaya bak

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Medya yargı mercii mi ki adil olsun? Medyanın adil olmakla ne işi var? Amacı haber yaymak ve tarafsız olmak zorundadır milletin aklı yok mu kendi haberi okuyunca yorum yapar zaten 😅 kafaya bak
Aslında doğru diyorsun başkan. Medyayı yöneten de halktan biri halkn yanında olduğunu gösteriyor daha ne yapsın.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Şu partiyi tutuyorum demiyorki darbeye karşıyım diyor nasıl anlıyorsun sen

Ortada darbe yapacağını açıklayan bi taraf yok ki zaten? Hedef gösterdiği bi kesim var şu paylaşımda tarafsız olsun.

Neden darbe yapmak istediğiniz düşünce yapınızdan belli oluyor
Benim düşünce yapımla alakalı sadece haber yapabilirsin reisim sen yorum yapma işini düzgün yap😅

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ortada darbe yapacağını açıklayan bi taraf yok ki zaten? Hedef gösterdiği bi kesim var şu paylaşımda tarafsız olsun.

Benim düşünce yapımla alakalı sadece haber yapabilirsin reisim sen yorum yapma işini düzgün yap😅
Fatih TUTUK ordu sahaya iner derken nerdeydiniz?

Ayrıca medya olarak değil medya sahibi olarak konuşuyorum istersen asıl hesabımla tepki vereyim

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Fatih TUTUK ordu sahaya iner derken nerdeydiniz?

Ayrıca medya olarak değil medya sahibi olarak konuşuyorum istersen asıl hesabımla tepki vereyim
O zaman asıl hesabında post aç kardeşim fatih başkan ordunun başı olarak kendince halkın menfaati için bir düzelme olmazsa yetkisi dahilinde kalkışacağı eylem için uyarıda bulunuyor. Darbeyi son çare olarak değerlendirmiş oluyor. Darbe yapacağını ilan etmiyor. Sen düzelt yoksa ben düzeltirim diyor. Medyanın saygınlığı için bu postu silip kendi hesabından at samimiyetine inanayım

Yasaklı Üye
Vatandaş
O zaman asıl hesabında post aç kardeşim fatih başkan ordunun başı olarak kendince halkın menfaati için bir düzelme olmazsa yetkisi dahilinde kalkışacağı eylem için uyarıda bulunuyor. Darbeyi son çare olarak değerlendirmiş oluyor. Darbe yapacağını ilan etmiyor. Sen düzelt yoksa ben düzeltirim diyor. Medyanın saygınlığı için bu postu silip kendi hesabından at samimiyetine inanayım
Medyanın saygınlığı umrumda değil önemli olan halk itibar değil!
Post'u medyadan açmanın sebebi bir haberci ve yorumcu gazete olarak bilgilendirmek ve bizlerimde tarafımızı belli etmek
Fatih Tutuk istifa etmezseniz ordu sahaya iner demişti halkın seçtiğini ordu mu silecek ?

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Geç artık bunun için. Her haberi dislike bundan sonra. Tarafını belli etmesi zaten bi medya için aşırı saçma. Ciddi ciddi medyayım diyor bide

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Geç artık bunun için. Her haberi dislike bundan sonra. Tarafını belli etmesi zaten bi medya için aşırı saçma. Ciddi ciddi medyayım diyor bide
Zaten dislike atmaktan başka işiniz yok,
ayrıca darbe yaparlarsa öncesi tarafımızı belli ettik ve yine söylüyorum Halkın Medyasıyız halkın tarafındayız buda demokrasi demek darbe değil

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovmak ata sporu sizde heralde 😂 Disliketa atarsınız elbet

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Zaten dislike atmaktan başka işiniz yok,
ayrıca darbe yaparlarsa öncesi tarafımızı belli ettik ve yine söylüyorum Halkın Medyasıyız halkın tarafındayız buda demokrasi demek darbe değil
Bak şimdi seni çıkmaza sokucam 🤣. Biz darbe girişimini başlattık diyelim. Halk oylamasına gitti ve halk darbe olsun dedi. O zaman ne yapıcaksın ? Sende mi darbeci olucaksın ?. Halkın yanındasın ya hani ondan diyorum