kısaca reddediyoruz bizler demokrasi aşığı vatan evlatlarıyız darbenin yanında değil dim dik karşısında olduk olmaya da devam edeceğiz
al işteEkli dosyayı görüntüle 16951
semih paris dedin suriyede bu şekil takılıyormuşsun kanka fatih yakalamış
qxnqkqmwndknwjqkwqnqbizde atom bombası yokmu ikişertene salla herkez hizaya gelsın bu böyle devam etmes sürekli köşeye sıkişıyoz
ya bu benim nasıl aklıma gelmedi de kendimi o fotoya shoplamadımbizde atom bombası yokmu ikişertene salla herkez hizaya gelsın bu böyle devam etmes sürekli köşeye sıkişıyoz
Laskjddklaksjddjya bu benim nasıl aklıma gelmedi de kendimi o fotoya shoplamadım
Sillllllllkısaca reddediyoruz bizler demokrasi aşığı vatan evlatlarıyız darbenin yanında değil dim dik karşısında olduk olmaya da devam edeceğiz
Önceden ufak atışsak ta bu hareketinizi takdir ediyorum. Umarım böyle devam edersinizkısaca reddediyoruz bizler demokrasi aşığı vatan evlatlarıyız darbenin yanında değil dim dik karşısında olduk olmaya da devam edeceğiz
ben şahsi olarak olması taraftarıyım parti olarak desteklemiyoruzSen de darbe sev sen de benimle ol artık semihhhhh
İŞTE FERASET, İŞTE CESARET, İŞTE MERTLİK (umarım şaka değildir spwhdlha)@Fatih TUTUK @Kadir Aydın Semih'im istemiyorsa bir kere daha düşünmenizi tavsiye ederim
Düşünmelerini tavsiye etmem şaka değil,İŞTE FERASET, İŞTE CESARET, İŞTE MERTLİK (umarım şaka değildir spwhdlha)
Sayın @BaşkanOnline isterseniz başkanlık koltuğunda Kadir veya fatih tutuku oyun başkanı yapınız yeni seçilen Murat başkan başkanlık için yetersiz görünüyor kendisi ültimatom kararı aldığı halde başkalarından akıl alıyor açıkçası belli oluyorki bu kararı yeni başkan değil oyunu umursamayan bir kaç kişi tarafından ültimatom kararı aldığı açıkçası belli oluyor@Fatih TUTUK @Kadir Aydın Semih'im istemiyorsa bir kere daha düşünmenizi tavsiye ederim
Alkışlar Alkışlar.. Gün geçmiyor ki yeni bir isim türüyor buralarda.Sayın @BaşkanOnline isterseniz başkanlık koltuğunda Kadir veya fatih tutuku oyun başkanı yapınız yeni seçilen Murat başkan başkanlık için yetersiz görünüyor kendisi ültimatom kararı aldığı halde başkalarından akıl alıyor açıkçası belli oluyorki bu kararı yeni başkan değil oyunu umursamayan bir kaç kişi tarafından ültimatom kararı aldığı açıkçası belli oluyor