Çocuk beyinli demişlerdi inanmamıştım üzüldüm sana
Çocuk beyinli demişlerdi inanmamıştım üzüldüm sana
Bddndjfnfjgn Milleti tehdit ediyodu benide ettine ara banlattınız be adamı qmsmqmams
qnwnqksnskskBddndjfnfjgn Milleti tehdit ediyodu benide etti
Gerçekten her defasında çocuk olduğunu ispatlama bana belirli bir cevabın yoksa argo kelimeleri başvurma sus sus susonu diyen abilerin gelsin ozaman seni göndermesinler otur 1
Beğenmemi söylemem yalnis biseyse soyle yapmayaljm@E Y M E N B S M herkese dislike atınca ne kazanıyon acaba merak ettim ?
Darbeye karşısınız ama bir yandan da tarafsızsınız aynı zaman da bağımsızsınız başkan bu nasıl oluyor ? ))kısaca reddediyoruz bizler demokrasi aşığı vatan evlatlarıyız darbenin yanında değil dim dik karşısında olduk olmaya da devam edeceğiz
İstediğimizi yaparızDarbeye karşısınız ama bir yandan da tarafsızsınız aynı zaman da bağımsızsınız başkan bu nasıl oluyor ? ))
Dirilişe katılın bence ittifaktan kovulmuşsunuzİstediğimizi yaparız
Abinle konuşuyorum görmüyor musun ? Abin cevap versin mümkünse. Senin vekilliğin de yönetimdeki gibiyse geçmiş olsun.İstediğimizi yaparız
XjxjxjzjzhshDirilişe katılın bence ittifaktan kovulmuşsunuz
Abimle değil Parti'nin kararını sorguluyorsun bu da sana düşmezAbinle konuşuyorum görmüyor musun ? Abin cevap versin mümkünse. Senin vekilliğin de yönetimdeki gibiyse geçmiş olsun.
Göktürkte kararlar ne zamandan üyelerle kararlaştırılarak veriliyorAbimle değil Parti'nin kararını sorguluyorsun bu da sana düşmez
sizden kurtulunca üyelerimizin değeri arttıGöktürkte kararlar ne zamandan üyelerle kararlaştırılarak veriliyor
Bağımsız derken Anka itirafınız ne olduBiz bağımsız bir partiyiz unutmayalım .
Üye mi kaldı ki, değeri de artsın )) Hala konuşuyorsunuz ayıbınızı bilmeden Ali başkanın hatrı var neyse )))sizden kurtulunca üyelerimizin değeri arttı