Multiler gelmeye başladı süresiz yiyen böyle geliyor pauabbabahaGöktürk'ü böyle bilmezdik. O partide senden başka masa masa dolaşan başka biri daha var mıydı
Madem darbe yapamadık, bari darbe yapamadıklarımızı destekleyelim dediniz öylemi Ali başkann
Forumda yeni birinin ilk olarak bu konuya yazması çok saçmaMadem darbe yapamadık, bari darbe yapamadıklarımızı destekleyelim dediniz öylemi Ali başkann
İşine git kardeş yan hesaplar açıpta gelmeyin buraya 40dk olmuş kayıt olalı biz kim olduğunu bilmiyor muyuz arkadaşınAli başkan kabristan cevap bekliyor herslde
Sen neden gidip maşa ve koca ayı çizgi filmini izlemiyorsun. Bak seninle muhattap olan yok hadi bakalımForumda yeni birinin ilk olarak bu konuya yazması çok saçma
kişi kendinden bilir işi .Ali başkan kabristan cevap bekliyor herslde
AyyyynenSen neden gidip maşa ve koca ayı çizgi filmini izlemiyorsun. Bak seninle muhattap olan yok hadi bakalım
Ben kimden cevap alacam benim cevap alacak bir konusmama mikişi kendinden bilir işi .
ekran kayıtlarıyla bir post açarım çok kızarır ortalık üye çalmayı bırakın bak bu kadar yeter .Ben kimden cevap alacam benim cevap alacak bir konusmama mi
Biz senden neden üye çalalım arkadaşım bak bana kaç kişi yazdı haddi hesabı yok gercek diyorum sana insanlar orada yasanlardan rahatsız olduğu için gelmiş tamam mı anla artık!ekran kayıtlarıyla bir post açarım çok kızarır ortalık üye çalmayı bırakın bak bu kadar yeter .
Elinde bir delilin, ıspatın, kantın varsa göster. Senin gördüğünü bildiğini oyun yönetimi bilmiyor mu, eğer böyle düşünüyorsan @BaşkanOnline ' ye mesaj at siz yapamıyorsunuz işi bana birakın de. Yok hiç biri değilse sus lütfenİşine git kardeş yan hesaplar açıpta gelmeyin buraya 40dk olmuş kayıt olalı biz kim olduğunu bilmiyor muyuz arkadaşın
OKElinde bir delilin, ıspatın, kantın varsa göster. Senin gördüğünü bildiğini oyun yönetimi bilmiyor mu, eğer böyle düşünüyorsan @BaşkanOnline ' ye mesaj at siz yapamıyorsunuz işi bana birakın de. Yok hiç biri değilse sus lütfen
Bunu koyman lazımdı
Pardon hemen düzenliyorum hdhdBunu koyman lazımdı
asdasdasdasdasd heh şimdi oldu
Hshsbbsbbsasdasdasdasdasd eh şimdi oldu