Sen haddini bil hangi zihnin ürünü olarak milletin iradesine karşı yapılan darbeyi savunacak kadar basit ve zavallı siyaset yapıyorsun senKendi yazım ben kimsenin yazısını paylaşmam kimseden emir almam haddini bil
Sen haddini bil hangi zihnin ürünü olarak milletin iradesine karşı yapılan darbeyi savunacak kadar basit ve zavallı siyaset yapıyorsun senKendi yazım ben kimsenin yazısını paylaşmam kimseden emir almam haddini bil
İstifa ettiğin takdirde günlük 1 kasa nigde gazozuNiğde Valisi olarak Niğde gazozunu çok seviyorum o yüzden istifa etmeyeceğim
KOMİKTamam işte sen gidiceksin ben gelicem.
İSTİFA ET❗️
İSTİFA ET ❗️KOMİK
ORDUNUZU VE PARTİNİZİ GERİ ÇEKİN!
Benim görüşümü sana mı soracağım kimi desteklediğimi sana mı soracağım , makamı boş yere tutan sizsiniz ne yararınız olmuş söyle bakalım bakanlıklar ne yapmış bugüne kadar anlat dinliyorumSen haddini bil hangi zihnin ürünü olarak milletin iradesine karşı yapılan darbeyi savunacak kadar basit ve zavallı siyaset yapıyorsun sen
Ordu Kışlaya (Bir kasa az ama)İstifa ettiğin takdirde günlük 1 kasa nigde gazozu
tamam sana 3 kasaOrdu Kışlaya (Bir kasa az ama)
Bi kasada bendenOrdu Kışlaya (Bir kasa az ama)
GEL ETTİR!İSTİFA ET ❗️
Yok bende gazoz köplük yapıyor. Tutuk hesap verecek !tamam sana 3 kasa
Haklı (taktiğimi çalmasana bilader)Ordu Kışlaya (Bir kasa az ama)
Hayır o hesap sorucak.Yok bende gazoz köplük yapıyor. Tutuk hesap verecek !
Şuan bol keseden sallayarak savunduğun bu argümanları kimleri suçluyorsun kaç kere dile getirdin ne kadar çözüm aradinda direk darbe reklamcılığı na başladın. Ne vaadettilerde sana canla başla bu işin içinde oldun sen önce bunu söyleBenim görüşümü sana mı soracağım kimi desteklediğimi sana mı soracağım , makamı boş yere tutan sizsiniz ne yararınız olmuş söyle bakalım bakanlıklar ne yapmış bugüne kadar anlat dinliyorum
Mayısta olanları hatırlıyormusun ?Hayır o hesap sorucak.
2 kasa + 1 Tepsi soğuk baklava okeyimİstifa ettiğin takdirde günlük 1 kasa nigde gazozu
Farkedermi ?Mayısta olanları hatırlıyormusun ?
Tamam hemen istifa et2 kasa + 1 Tepsi soğuk baklava okeyim
Sende istifa etTamam hemen istifa et
YokSende istifa et