Yazıklar Olsun... (1 Kişi İçeride)

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Referandum isteseydin Sayın başkan dediklerine hak verebilirdim. Ama kendi yazınızda kendinizle çelişiyorsunuz

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Sen hala anlamadınmı kaç ay oldu seni kaale almıyoruz 😀 hadi canım tiyatrona devam et zeki şey seni
ne acizliğini kaale almıyorum diyerek mi saklamaya mı çalışıyosun. senin çocukluğuna inmemiz gerekecek geçen yaz ne yaptın anlatmakla basla bakalım

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
" Çelme yakından gelince; insan düştüğüne yanamıyor, düşürene yandığı kadar"

Selamlar Başkan Online ailesinin tüm fertleri. Bugün gün boyunca gelişmeleri sessiz sedasız takip etmekteydim.
Darbe muhabbetinin sadece forumu canlı tutmak, herkesi tetikte tutmak adına asparagas bir olay olarak yorumladım ta ki gelinen son duruma kadar. Kurmuş olduğum ve bugünlere getirmekte emeklerinin olduğu ancak adı artık lekelenen Altın Ok partisinden ayrıldığımı duyurmak belki de vicdanıma bir nebze su serpmektedir.
Sözüm ona davalarında bana inanarak yola çıkanlar varsa; kusura bakmasınlar bugüne kadar yaratmış olduğum bir karakter var ve bu çizgimi sizlerin hırsına alet etmeyeceğim.

Asparagas olduğunu düşünerek hareket ettiğim bu durumda; köpek yakıştırması da gördüm, hain yakıştırması da. Yakın zaman da mazisi olan parti Bozkurt Harekat dahil olmakla beraber saygı duyulan bir isim olmama rağmen, sizlere ne yapmış olabilirim ki beni bu durumlara yakışık gördünüz.

Elinizden geleni ardınıza koymayınız. Sadece bu güne kadar yaşanmışlıklar hatrına referandum istemiyorum, ben olmadan neler yapabileceğinizi görmek istiyorum.

Saygılar..
Boş boş konuşup kendini aklamaya çalışma referandum çağrısı yap o zaman görürüz dürüstlüğünü

Selamlar Başkan Online ailesinin tüm fertleri. Bugün gün boyunca gelişmeleri sessiz sedasız takip etmekteydim.
Darbe muhabbetinin sadece forumu canlı tutmak, herkesi tetikte tutmak adına asparagas bir olay olarak yorumladım ta ki gelinen son duruma kadar. Kurmuş olduğum ve bugünlere getirmekte emeklerinin olduğu ancak adı artık lekelenen Altın Ok partisinden ayrıldığımı duyurmak belki de vicdanıma bir nebze su serpmektedir.
Sözüm ona davalarında bana inanarak yola çıkanlar varsa; kusura bakmasınlar bugüne kadar yaratmış olduğum bir karakter var ve bu çizgimi sizlerin hırsına alet etmeyeceğim.

Asparagas olduğunu düşünerek hareket ettiğim bu durumda; köpek yakıştırması da gördüm, hain yakıştırması da. Yakın zaman da mazisi olan parti Bozkurt Harekat dahil olmakla beraber saygı duyulan bir isim olmama rağmen, sizlere ne yapmış olabilirim ki beni bu durumlara yakışık gördünüz.

Elinizden geleni ardınıza koymayınız. Sadece bu güne kadar yaşanmışlıklar hatrına referandum istemiyorum, ben olmadan neler yapabileceğinizi görmek istiyorum.

Saygılar..
Boş boş konuşup kendini aklamaya çalışma referandum çağrısı yap geç ve bu milletin senin hakkında vereceği kararı bekle

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
İşte halk görsün bunu, seçtikleri başkan nasıl palavralar atıyor ve referandum başlatmaya korkuyor. (Çünkü aslında darbeyi destekliyor)

Böyle bir durumda milletine keyfi olarak "ben olmadan neler yapabileceğinizi görmek istiyorum" dedikten sonra onları diktatörlüğe terk etmek nedir? Bunu açıklayan bir kelime var, çok iyi bilirsiniz. İhan.. desem devamını anlarsınız. Biraz olsun onurunuz varsa referandum başlatır ve oylama şansı sunarsınız.

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
Boş boş konuşup kendini aklamaya çalışma referandum çağrısı yap o zaman görürüz dürüstlüğünü

Boş boş konuşup kendini aklamaya çalışma referandum çağrısı yap geç ve bu milletin senin hakkında vereceği kararı bekle
Sana mı aklıyacağım kendimi, hiç gerek duymuyorum.

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
İşte halk görsün bunu, seçtikleri başkan nasıl palavralar atıyor ve referandum başlatmaya korkuyor. (Çünkü aslında darbeyi destekliyor)

Böyle bir durumda milletine keyfi olarak "ben olmadan neler yapabileceğinizi görmek istiyorum" dedikten sonra onları diktatörlüğe terk etmek nedir? Bunu açıklayan bir kelime var, çok iyi bilirsiniz. İhan.. desem devamını anlarsınız. Biraz olsun onurunuz varsa referandum başlatır ve oylama şansı sunarsınız.
halk da biziz seçim de biziz diktatör de biziz kardesim otur kenarda bu oyundaki figuranlık görevini yapan partinle izlemeye devam et

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
yok yavvv bunlar bi seçim kazanamayam medya alamayam yönetime ağlayam yetmez bide tehdit edem hep bu kafadalar :D istiyorlar herşeyi kendileri alsın bide itiraz eden erene bak 3248238423 kere kendini aday göstermiş mecliste bu adamlara itibar etmeyiniz zamanınıza yazık :D

hlvc940

Zararsız kullanıcı 😃
Vatandaş
Nedense bu film bana çok kurgu gibi geldi 🤔🤷 senarist iyi yazamamış sanki birşeyleri kaçırmış gibi 😂

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı

Saklayacak bir durum yok ortada, darbe faaliyetini desteklediğimi doğuracağı sonuçları görmek istediğimi aylar öncesinden söylemiştim.. Şimdi ucu bana dokunuyor diye aksini mi iddia edeceğim.

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş

Saygılar..
Baskanım biraz duyguyu ver hakkını ver şu rolün😂😂