I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
Ayıp ayıp birde şu @Hamza Bilal DİNLENMEZ i benim koğuştan alın yawTama canım. Ali nin karnını doyurmadık onada bi pusula at göndericem. aç karna hapse attım adamı
Ayıp ayıp birde şu @Hamza Bilal DİNLENMEZ i benim koğuştan alın yawTama canım. Ali nin karnını doyurmadık onada bi pusula at göndericem. aç karna hapse attım adamı
Öhm öhmAvni bana içerdeyken böyle boncuktan anahtarlık falan yaptırır mısın
NapıyoAyıp ayıp birde şu @Hamza Bilal DİNLENMEZ i benim koğuştan alın yaw
Tamam ne kadarsa haber verÖhm öhm
Tutturdu raportaj yapacam diye zorla raportaj yaptırıyorNapıyo
Bir sordurtayımTamam ne kadarsa haber ver
Avniyi serbest bıraktıracam ben benim kontenjandanAvni bana içerdeyken böyle boncuktan anahtarlık falan yaptırır mısın
Vaaay o zaman para almam bakAvniyi serbest bıraktıracam ben benim kontenjandan
Haber ver mutlakaBir sordurtayım
Kardeş sen kimsin ?Aynen çaycımiz nerde çay getirsin @bekircann
Aynen çaycımiz nerde çay getirsin @bekircann
Ha pardon sen koltuğunu cuntaya satan çok çalışkan ekonomi bakanı mıydın ? Ben seni meclise vale yaptılar sanıyodum bakanlığı vekillik karşılığı mı sattın yoksaAynen çaycımiz nerde çay getirsin @bekircann
Çaycı dediğin adamın önünde kedi gibi yalanırsın ancak seni dönme dolap gibi döndürmeden çöplüğüne dön.Aynen çaycımiz nerde çay getirsin @bekircann
Alin neden bu kadar gerginsinÇaycı dediğin adamın önünde kedi gibi yalanırsın ancak seni dönme dolap gibi döndürmeden çöplüğüne dön.
Ya boş yapma role play öğrenin sonra gelin. Şurda en çok rol yapan senaryonun tadını çıkaran benimdir. Her şeyin bir sınırı var söyle kankana sınırını bilsin.Alin neden bu kadar gerginsin
Şahsı tanımıyorum bile ilk defa gördüm Bekircim ayrıca bana rp mantığını öğretmeye kalkma git az ötede ağlaYa boş yapma role play öğrenin sonra gelin. Şurda en çok rol yapan senaryonun tadını çıkaran benimdir. Her şeyin bir sınırı var söyle kankana sınırını bilsin.
Aga sana çay getir demeside bi rp degilmidir. Devrik baka rolündesin ya haniYa boş yapma role play öğrenin sonra gelin. Şurda en çok rol yapan senaryonun tadını çıkaran benimdir. Her şeyin bir sınırı var söyle kankana sınırını bilsin.
Abartı olmuş Bekir kralım haklıAga sana çay getir demeside bi rp degilmidir. Devrik baka rolündesin ya hani
Abartı mı kardeşim adama darbe yapıldı darbe piyasadan kaybolması lazımAbartı olmuş Bekir kralım haklı
Onur zedeleyici yere giden şeyler role play olmuyor kardeşim. Senle de çok atıştık ama aramız bozulmadı değil mi??Aga sana çay getir demeside bi rp degilmidir. Devrik baka rolündesin ya hani