Başlayacak zaten kavgalar ban yemek isteyen röportajları takip etsinSen şu röportajlara başla kavga ederiz sıkıntı yok ksjdksndj
Başlayacak zaten kavgalar ban yemek isteyen röportajları takip etsinSen şu röportajlara başla kavga ederiz sıkıntı yok ksjdksndj
ya senide abilerinide çok gördü buralar ahmet ne tantana yapıyorsun kim olarak karşımda bulunuyorsun hangi abinin ağzıyla konuşuyorsun ( doğru söyle mert kasırga abin söylüyor sen atiyon dimi )Abim yok senin gibilerin abisi olur
Bunlar beni Bayburta atacak @Kaan_Çelik ile @agitbaşkanya senide abilerinide çok gördü buralar ahmet ne tantana yapıyorsun kim olarak karşımda bulunuyorsun hangi abinin ağzıyla konuşuyorsun ( doğru söyle mert kasırga abin söylüyor sen atiyon dimi )
qmwkqkqkwmdCıstak cıstak oynayalım hadi makamsızlara makam parasızlara para verilir hade bakemmmmmm
bayburta çöktü onlar kalkmazlar dahaBunlar beni Bayburta atacak @Kaan_Çelik ile @agitbaşkan
45. Dönemden beri makamsızımCıstak cıstak oynayalım hadi makamsızlara makam parasızlara para verilir hade bakemmmmmm
Birde benim suratımı değiştireceklermiş, polat alemdar yapacaz seni diyorlarbayburta çöktü onlar kalkmazlar daha
Verelim hemen medyanı bize çalıştır yoksa yok45. Dönemden beri makamsızım
Yok ben bursadayımbayburta çöktü onlar kalkmazlar daha
mantıklı kararBirde benim suratımı değiştireceklermiş, polat alemdar yapacaz seni diyorlar
Kendine 3 defa aday olup kazanamayan makamı al yakışırCıstak cıstak oynayalım hadi makamsızlara makam parasızlara para verilir hade bakemmmmmm
bende bursadayımYok ben bursadayım
bak abisi söyledi buda geldi yazdı hemenKendine 3 defa aday olup kazanamayan makamı al yakışır
Aynen senin gibi kopyala yapıştır yaptımbak abisi söyledi buda geldi yazdı hemen
neden cmqmwsm@alikerem senin profil mesajın biraz sıkıntı gibi ya ilk okunuş açısından zbskbszlbzosjs
dimi dimiAynen senin gibi kopyala yapıştır yaptım
tamam kızmicaz söyle hangi abinden alıyorsun bu kelimeleriAynen senin gibi kopyala yapıştır yaptım
Jsgdkshdkshkdhd@alikerem senin profil mesajın biraz sıkıntı gibi ya ilk okunuş açısından zbskbszlbzosjs