burası hastane veya askeriye değil 3 ayda bir anca sevk alabilirsin oda çok kötüysen doktor yok bahane yokBen bugün katılmayacam sevkim var
burası hastane veya askeriye değil 3 ayda bir anca sevk alabilirsin oda çok kötüysen doktor yok bahane yokBen bugün katılmayacam sevkim var
Gelmiyorumbak ilk günden 50 kere söyledik sabah 6 da sayım var koğuşlarda sonra kahvaltı sonra iş dağılımına gönderecem sizi açık cezaevindesiniz arkadaşlar cezanız uzamasın dikkatli davranın gelmeyen kaçak sayılır
İlla joplatacan kendini sjdjksjdjshBen bugün katılmayacam sevkim var
Bana özel hücre yaptırıldı ordan medya yayını yapcam gidiyom yani sevkim varburası hastane veya askeriye değil 3 ayda bir anca sevk alabilirsin oda çok kötüysen doktor yok bahane yok
SAĞLIK VE TEDAVİ HAKKIBana özel hücre yaptırıldı ordan medya yayını yapcam gidiyom yani sevkim var
YÜKÜMLÜLÜKLERGelmiyorum
Manisali başkan özel dilekçe yazdırdı diyomSAĞLIK VE TEDAVİ HAKKI
Her türlü sağlık problemin nedeniyle kurum doktoruna ve diş hekimine muayene olabilir ve sağlık görevlisinden de tedavi sürecinle ilgili gerekli bilgiler alabilirsin. Ceza infaz kurumunda mevcut sağlık ve tedavi imkânlarından ve sadece acil durumlar gerektirdiğinde diğer sağlık kurum ve kuruluşlarından yararlanabilirsin.
JGdkshdjshjdhsjhd@Kaan_Çelik almıştır kesin
YooYÜKÜMLÜLÜKLER
Hapis cezanın yerine getirilmesine katlanma ve bu amaçla düzenlenen infaz rejimine uygun tutum ve davranışlar içinde bulunmakla yükümlüsün. Ceza infaz kurumunun güvenlik ve iyileştirme programlarına tam bir uyum göstermekle yükümlüsün.
kişilere ve kurumlara bakmıyorum ağır cezaya en yakında aktarılmanı sağlayacağımManisali başkan özel dilekçe yazdırdı diyom
sende ağır cezaya alınacaksın filozof F tipi
Elimizi sıkamayanlar canımızı sıkacakmış (gece tedbirli olmak gerek)sende ağır cezaya alınacaksın filozof F tipi
fazlasıyla hemdeElimizi sıkamayanlar canımızı sıkacakmış (gece tedbirli olmak gerek)
ŞARTLI TAHLİYEkişilere ve kurumlara bakmıyorum ağır cezaya en yakında aktarılmanı sağlayacağım
YokŞARTLI TAHLİYE
- Kişi Başvurusunu Yapmış ve kabul edilmiş,
- Ceza süresi 10 dönemden az iyi halli olmuş,
- Daha önce Açık/Kapalı farketmeksizin cezaevine girmemiş,
- Sabıka dosyası bulunmamış,
Yukarıdaki şartlara sahip olan herkes ceza süresine ya da Kolluk Kuvvetinin talebine istinaden haftada 1 veya 2 kez imza atmayı kabul etti ise "Şartlı Tahliye" kabul edilir. Kişi serbest bırakılır. 2 defa gelmeme tekrarı oluşur ise 2-3 yıl arası ceza ile yargılanır.
Talebimin dikkate alınmasını arz ederim.
Ne yok ?
reddedildiŞARTLI TAHLİYE
- Kişi Başvurusunu Yapmış ve kabul edilmiş,
- Ceza süresi 10 dönemden az iyi halli olmuş,
- Daha önce Açık/Kapalı farketmeksizin cezaevine girmemiş,
- Sabıka dosyası bulunmamış,
Yukarıdaki şartlara sahip olan herkes ceza süresine ya da Kolluk Kuvvetinin talebine istinaden haftada 1 veya 2 kez imza atmayı kabul etti ise "Şartlı Tahliye" kabul edilir. Kişi serbest bırakılır. 2 defa gelmeme tekrarı oluşur ise 2-3 yıl arası ceza ile yargılanır.
Talebimin dikkate alınmasını arz ederim.
ManisaliEmre bakıyor kabul ederse bekircann başkanın yanına gidecemreddedildi
Aleyküm selam