Cok teşekkür kardeşimGünün Başkanları @Kadir Aydın @E M İ R H A N Başkanlarımı Tebrik Ediyorum
Cok teşekkür kardeşim
Partilere ve başkanlarına özel bir konu başkanım zaten önceki haberimizde Günün Başkanı Yaparak Hakkınızda Çokca BahsettikBak gene benim ismim geçmiyor
*Sayı*özel bir konu
Neyse öyle olsun seçimi kaybettiğimde kolaydı çerEZ gibi yazıları gormiyim bak kırılırımPartilere ve başkanlarına özel bir konu başkanım zaten önceki haberimizde Günün Başkanı Yaparak Hakkınızda Çokca Bahsettik
Teşekkürler satır medya, buntarz medyacılıgı ozledık. Başarılarının devamını dilerimGünün Başkanları @Kadir Aydın @E M İ R H A N Başkanlarımı Tebrik Ediyorum
Neyse öyle olsun seçimi kaybettiğimde kolaydı çerEZ gibi yazıları gormiyim bak kırılırım
Bize teşekkür etmeliler secime renk kattın senNeyse öyle olsun seçimi kaybettiğimde kolaydı çerEZ gibi yazıları gormiyim bak kırılırım
TeşekkürlerTeşekkürler satır medya, buntarz medyacılıgı ozledık. Başarılarının devamını dilerim
Bence röportaj verekTeşekkürler satır medya, buntarz medyacılıgı ozledık. Başarılarının devamını dilerim
Hshsshhshshs kızıl bir renk hemdeBize teşekkür etmeliler secime renk kattın sen
Bize teşekkür etmeliler secime renk kattın sen
Hshsshhshshs kızıl bir renk hemde
Hm Yarına Röportaj Ayarlayalım Başkanım Sizlere?Bence röportaj verek
Hm Yarına Röportaj Ayarlayalım Başkanım Sizlere?
Tamamdır @AVNİ (V2) başkanım yarına müsaitmisiniz?Benle degil avniyle yap