I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
HasbinAllahBaşkanım kabul edemeyiz, kendiniz aday olmak istiyorsanız buyrun
HasbinAllahBaşkanım kabul edemeyiz, kendiniz aday olmak istiyorsanız buyrun
Kendısı yazamıyor, noktalama ve imlalardan dolayı. Yerine yazdımBaşkanım kabul edemeyiz, kendiniz aday olmak istiyorsanız buyrun
HasbinAllah
Başkanım bunu partisinden bir başkasıda yapabilir, polemiğe gerek yokKendısı yazamıyor, noktalama ve imkanlardan dolayı. Yerine yazdım
Biz partiler başkanlığı birliği olarak karar aldık ama oda vardıBaşkanım bunu partisinden bir başkasıda yapabilir, polemiğe gerek yok
Tamam pekala, kanıtınız ?Biz partiler başkanlığı birliği olarak karar aldık ama oda vardı
Farklı platform Kanıtını atamıyoruz yasakTamam pekala, kanıtınız ?
patronu olarak değiştirin herşeyi ben yaptım sonuçta, medyaya laf atmayalımYürek medyayı TANIMIYORUZZZZ
Özelden atın o zaman başkan, yada söyleyin partisinden biri gönderilsinFarklı platform Kanıtını atamıyoruz yasak
@CB36 var ona yazacakmışsınız siz.Özelden atın o zaman başkan, yada söyleyin partisinden biri gönderilsin
hsjsjsjsjsjjsjs neyse gülmeyelimadım göktuğ gökçebağ ban yediğim halde foruma girmeye çalışıyorum moda medyanın sahibiyim medyana talibim
Peki hgerçekten durum böyle ise adaylık geçerli sayılır@CB36 var ona yazacakmışsınız siz.
Tamamdır. TeşekkürlerPeki hgerçekten durum böyle ise adaylık geçerli sayılır
Yönetimden izin alınmıştır ve hesap satılmıyorbak şimdi bu hesabı nasıl banlatıyorum seyredin hesap transferi veya satışı yasaktır asşlkdşalkfşlsdgşlsdg
olabilir sonuçta başkası kullanacak kullanıcı adı ve şifreni güvenlik sebebiyle istemiyoruz bizYönetimden izin alınmıştır ve hesap satılmıyor
yav qnqkwmqmsksmdmdmAlikerem kardeşimiz suan musait degil kendisi rica etti ben yazdim
İstiyorsan ol başkan herkes aday olabilir bir sınırlama yokyav qnqkwmqmsksmdmdm