Yürek Medya Patron Seçimi / 2 (1 Kişi İçeride)

Yürek Medya'nın Devamı Nasıl Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Bak sen şu işe, istemeden aday oldum ve birden kendimi seçimlerde buldum 😅 Beni oraya yazan arkadaş herhalde biraz fazla heyecanlanmış. Şimdi diyor ki stediğiniz birini söyleyin, oylarınızı ona geçirelim. Eh, madem öyle, oylarımı bir güzel sandalyeye verelim, o da rahat etsin! 😁 Yoksa gerçekten seçim kazanıp istemeden medya patronu olacağım, işin şakası kalmayacak bdjdjdjejejeejej
Hocam yakışmadı :(

B E S O

𝗛𝗨𝗥𝗥𝗜𝗬𝗘𝗧🌹/𝗕𝗔𝗦𝗞𝗔𝗡𝗜
Vatandaş
Merhaba İstemeden aday gösterildim ve şimdi bana verilen oyları kim lehine aktarmak isterseniz, lütfen bana bildirin. Eğer bu durumu değerlendirmek isteyen biri varsa, oylarınızı onun adına geçirebilirim. Yoksa, komik bir şekilde, oyları şansa bırakmak zorunda kalabiliriz. En azından bu şekilde biraz eğlenmiş oluruz 😄
3 oyumuz var ha 😎🥂

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Merhaba İstemeden aday gösterildim ve şimdi bana verilen oyları kim lehine aktarmak isterseniz, lütfen bana bildirin. Eğer bu durumu değerlendirmek isteyen biri varsa, oylarınızı onun adına geçirebilirim. Yoksa, komik bir şekilde, oyları şansa bırakmak zorunda kalabiliriz. En azından bu şekilde biraz eğlenmiş oluruz 😄
3 oyumuz var ha 😎🥂
Siz kendiniz seçin biz karışmıyoruz

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Oyu nası değiştirecez yaw kadiri sonradan gördüm