Az once buralardayım, hatta bize bu forumdan gidin dedıSelam gırıg burdamı
Temiz bir dünya için el ele #gırıgdışarıAz once buralardayım, hatta bize bu forumdan gidin dedı
Bütün dünya gırıg' a inansa, bir inansa Baskanonline bayram olsa.Temiz bir dünya için el ele #gırıgdışarı
Aleyküm selam reizz
Aleykümselam
Beni Beşir ile birlikte sırtımdan pıçaklayacakmışsın dedikodular kulağıma geliyor aman picagi sterilize et mikroptan korkarımPARGALI ya bırı soylesın banlı giremez şuan sjsjsjs
Ekli dosyayı görüntüle 17572
Ahh abı ahh anlayamazlar bızı, tanıyamadılar daha. Biz ittifak değil dost kardeşiz bilmezler ,Beni Beşir ile birlikte sırtımdan pıçaklayacakmışsın dedikodular kulağıma geliyor aman picagi sterilize et mikroptan korkarım
Öğrenecekler abisi .Hadi liste işi de bitti gel bı 101 vuralım @MAGARSUS sende gel zaten Adana ya da yazmamış seni hıncını alalımAhh abı ahh anlayamazlar bızı, tanıyamadılar daha. Biz ittifak değil dost kardeşiz bilmezler ,
benimle ilgili farklı planları varmış altınokun öyle diyorlar tantuni öğretmeye gidicem erenin yanınaÖğrenecekler abisi .Hadi liste işi de bitti gel bı 101 vuralım @MAGARSUS sende gel zaten Adana ya da yazmamış seni hıncını alalım
Olur yanına da buz gibi Adana şalgam üzerine bici bici bide cezerye gömeriz missssbenimle ilgili farklı planları varmış altınokun öyle diyorlar tantuni öğretmeye gidicem erenin yanına
offf yapma şunuuuu şırdana gidiyorum benOlur yanına da buz gibi Adana şalgam üzerine bici bici bide cezerye gömeriz missss
offf yapma şunuuuu şırdana gidiyorum ben