FORUM SOHBET ALANI (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
ağlama kıyamam yaaaa bak eren girmeye calısıyor foruma git ona abi abi de yardım et de

Abinizi savunmayı bırakın korkmayın ham yapmayacağız 😄

Hayaller aleminde yaşamayın cevap veremediğiniz yerde halisünasyon görüyorsunuz bi bırakmadınız şu huyunuzu arkadaş ben eren meren bilmem başka hesabım yok yok yok.

Sen dert etme biz biriz tekiz hangimiz yoksak burada olan verir cevabı ki ayrıca neyin savunması
Coşkun kral sende kendini böyle avut 😄

Macar sus çocuk 😄 bak kadirle seni mix yaptım

Bir daha aynı cümleyi kurdurtmayın bana abiniz kendi cevap verebilir konusurken ya da seviyeli tartısırken. Siz araya girmeyin he diyorsanizki abimiz savunmasız iki kelam edemiyor o zaman birinize yazarken hepinizi etiketliyim hep beraber ortak yazın. Gerçi sizde haklısınız beni biriniz kesmez hepiniz gelin 😄

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş

Hayaller aleminde yaşamayın cevap veremediğiniz yerde halisünasyon görüyorsunuz bi bırakmadınız şu huyunuzu arkadaş ben eren meren bilmem başka hesabım yok yok yok.

Bir daha aynı cümleyi kurdurtmayın bana abiniz kendi cevap verebilir konusurken ya da seviyeli tartısırken. Siz araya girmeyin he diyorsanizki abimiz savunmasız iki kelam edemiyor o zaman birinize yazarken hepinizi etiketliyim hep beraber ortak yazın. Gerçi sizde haklısınız beni biriniz kesmez hepiniz gelin 😄
yazık ban yicek :D

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı

Altını dolduramayacagin boş kifayetsiz sözler söyleme hocam burada kimse kimsenin savunmasını yapmıyor evet saygıdan sebep onlardan yaşça büyük olduğum için abi diye hitap ederler sadece onlar değil oyunun geneli abi diye hitap eder 40 yaşında birine sen neye takıldın bu abi mevzusuna isteyen istediğini yazar burada . Buranın bir yöneticisi var kuralları var bu ölçü de herkes eşit

Zans

Vatandaş
Altını dolduramayacagin boş kifayetsiz sözler söyleme hocam burada kimse kimsenin savunmasını yapmıyor evet saygıdan sebep onlardan yaşça büyük olduğum için abi diye hitap ederler sadece onlar değil oyunun geneli abi diye hitap eder 40 yaşında birine sen neye takıldın bu abi mevzusuna isteyen istediğini yazar burada . Buranın bir yöneticisi var kuralları var bu ölçü de herkes eşit

Coşkun hocam madem güzelce yazdın güzelce cevap vereyim

Sen göremiyorsun gerçekten ben açayım iyice mevzuyu belki görürsün

Mesela ben senin birşeyine takıldım sana forumda yazdım senden cevap gelmeli dimi? Bu yan çarların olaya dahil oluyor yok dahil olmaları problem değil hepsine yeterimde daha öncede söyledim sana ayıp ediyorlar. Benlik durum yok

Bende sen anlarsın diye yan çarların anlar diye sürekli abiniz konusurken konusmayın diyorum ama sen hala gelmiş biz biriz tekiz diyorsun

Sonra hepinizi etiketliyim birleşin cevap verin diyince zorunuza gidiyor vallahi pes

Ben daha birşey demiyorum diyememde ne diyimki 😄

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Coşkun hocam madem güzelce yazdın güzelce cevap vereyim

Sen göremiyorsun gerçekten ben açayım iyice mevzuyu belki görürsün

Mesela ben senin birşeyine takıldım sana forumda yazdım senden cevap gelmeli dimi? Bu yan çarların olaya dahil oluyor yok dahil olmaları problem değil hepsine yeterimde daha öncede söyledim sana ayıp ediyorlar. Benlik durum yok

Bende sen anlarsın diye yan çarların anlar diye sürekli abiniz konusurken konusmayın diyorum ama sen hala gelmiş biz biriz tekiz diyorsun

Sonra hepinizi etiketliyim birleşin cevap verin diyince zorunuza gidiyor vallahi pes

Ben daha birşey demiyorum diyememde ne diyimki 😄
Sen etiketle biz geliriz yan çarklarımi da alıp gelirim Efe yi Kadir i daha kimi istersen bak Emirhan soruyor bu kim diye sahi sen kimdin yaw daha geçen ay oyuna başlayıp bu forumu nerden çözdün ben 2 senedir bu oyundayim daha foruma 6 aydır bakıyorum yeni olmadığın belli de neyse çıkar kokusu yakında

Zans

Vatandaş
Sen etiketle biz geliriz yan çarklarımi da alıp gelirim Efe yi Kadir i daha kimi istersen bak Emirhan soruyor bu kim diye sahi sen kimdin yaw daha geçen ay oyuna başlayıp bu forumu nerden çözdün ben 2 senedir bu oyundayim daha foruma 6 aydır bakıyorum yeni olmadığın belli de neyse çıkar kokusu yakında

IQ seviyesi olarak yükseğim demekki 1 yılda çözemeyen insanların olduğu yeri 1 ayda çözmüşüm iltifat için teşekkür ederim coşkun başkanım

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Cengiz gibi bişi sankim 😀

E

Emirhan'

Ziyaretçi
IQ seviyesi olarak yükseğim demekki 1 yılda çözemeyen insanların olduğu yeri 1 ayda çözmüşüm iltifat için teşekkür ederim coşkun başkanım
Kendinden büyük insana boyle konusmamalisin coskun abinin hayat tecrübesi seninkinden 4 kat falan fazla olabilir

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
IQ nu da al nereye gidiyorsan git saçma sapan konuşma neyin ne olduğunu bizde biliyoruz elbet yeni oyincunun buradan pek işi olmaz ya birinin adamısin yada sahte hesapsin elbet bulurum kim olduğunu şimdi haddini bil düzgünce konuş yoluna bak ortalığı karıştırarak birşey elde edemezsin çocuk adam

Zans

Vatandaş
Kendinden büyük insana boyle konusmamalisin coskun abinin hayat tecrübesi seninkinden 4 kat falan fazla olabilir

Al işte 😄 Sende mi geldin sorun yok sana da cevap veririm

Böyle bir ithamda nasıl bulunuyorsun?
Kaç yaşımda olduğumu nereden biliyorsun benden büyük olduğunu nerden cıkardın?
Hayat tecrübemi ne kadar biliyorsun da yorum yapabiliyorsun?

Siz gerçekten anlamıyorsunuz ya ben diyorumki biri biri ile konusurken siz araya girmeyin abiniz kardeşiniz arkadaşınız her kim ise cevap verebilir

En başından beri bunu söylüyorum bunu anlatıyorum ama siz hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Coşkun abinize ayıbı siz yapıyorsunuz ben değil. Ben asla üslubumu bozmadım hakaret etmedim. Ama biz bir konu üstüne tartışırken araya giren kardeşleri asıl ayıbı yapıyor.

Problem yok coşkun başkan kabul etmiş biz tekiz diyor bende hepinizi etiketliyim bir mesaja hep beraber cevap verin diyorum olay bu

Nereden baktığına göre değişir başkanım 😉

Zans

Vatandaş
IQ nu da al nereye gidiyorsan git saçma sapan konuşma neyin ne olduğunu bizde biliyoruz elbet yeni oyincunun buradan pek işi olmaz ya birinin adamısin yada sahte hesapsin elbet bulurum kim olduğunu şimdi haddini bil düzgünce konuş yoluna bak ortalığı karıştırarak birşey elde edemezsin çocuk adam

Bana ithamda bulunuyorsun değilim diyorum yalancılıkla suclu yorsun. Birinin adamı ne demek coşkun başkan hayırdır? Yazdığın mesajda bana iltifat ettin bende teşekkür ettim herkes çözemiyor sen çözmüşsün dedin. Ben kötü bir laf söyledim mi?
Ama çocuk adam söylemini şikayet ediyorum ben çocuk değilim
Herkese iyi oyunlar herkes kendi seviyesini yazılarıyla belli ediyor zaten 😉

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Bana ithamda bulunuyorsun değilim diyorum yalancılıkla suclu yorsun. Birinin adamı ne demek coşkun başkan hayırdır? Yazdığın mesajda bana iltifat ettin bende teşekkür ettim herkes çözemiyor sen çözmüşsün dedin. Ben kötü bir laf söyledim mi?
Ama çocuk adam söylemini şikayet ediyorum ben çocuk değilim
Herkese iyi oyunlar herkes kendi seviyesini yazılarıyla belli ediyor zaten 😉
Yaw gelme o zaman benim yazdığım bir konuya veya mesaja hocam ben mi diyorum sana gel yaz diye bulaşma bana bak işine kendini ispatlamak istiyorsan git başka konulara