Dur alım de medyamı, ıkı medya kapışak. Ama biz olduğumuzu bilmesinlercevap vermek için benim medya hesabına giricem de üşeniyorum
Dur alım de medyamı, ıkı medya kapışak. Ama biz olduğumuzu bilmesinlercevap vermek için benim medya hesabına giricem de üşeniyorum
AhahhxajhdjsbdksbdDur alım de medyamı, ıkı medya kapışak. Ama biz olduğumuzu bilmesinler
Kadir aydına vermişsin saten@B A Y - Z seçimlerde şaibe var tekrarlanmalı eğer zaten şaibe yoksa yine aynı aday rahatlıkla kazanacaktır
Ahsbajsbajdba öylesine vermiştim ne bileyim bu iş ciddi bu kadarKadir aydına vermişsin saten
BU sefer ben zora gireceğim şaibe hakkında düşüncelerinizi de özelden paylaşır mısınız@B A Y - Z seçimlerde şaibe var tekrarlanmalı eğer zaten şaibe yoksa yine aynı aday rahatlıkla kazanacaktır
Secim tekrarlansin !!!BU sefer ben zora gireceğim şaibe hakkında düşüncelerinizi de özelden paylaşır mısınız
Yok buradan da paylaşırım.BU sefer ben zora gireceğim şaibe hakkında düşüncelerinizi de özelden paylaşır mısınız
Sizde neden oy veriyorsunuz zora girdik şimdi :,)Yok buradan da paylaşırım.
Bu seçimde mesela ben oy kullanmışım bi de benim medyam oy kullanmış aynı şekilde magarsus da hem kendisi hem medyası oy kullanmış mesela biz şaibeli iş yapmışız anladın mı sen normal seçimde 2 oy atabiliyor musun atamıyorsun o yüzden medyaların oy kullanması yasak olmalı ve bu seçim tekrarlanmalı
kadir kazanacak diye şaibe yaptımSizde neden oy veriyorsunuz zora girdik şimdi :,)
Hocam itirazlar alındı, medyaların ve benim oyum çekilecek yeni liste paylaşılacaktır.
Tekrarlanmak zorunda!Sizde neden oy veriyorsunuz zora girdik şimdi :,)
Ya da seçim tekrarlanacaktır.Hocam itirazlar alındı, medyaların ve benim oyum çekilecek yeni liste paylaşılacaktır.
Böyle bir şey mümkün değildir. BaşkanOnline ilk savcılık seçimine bakın multiler yüzünden o seçim tekrarlandı mesela bu seçim de tekrarlanmalıHocam itirazlar alındı, medyaların ve benim oyum çekilecek yeni liste paylaşılacaktır.
#SeçimTekrarlansınHocam itirazlar alındı, medyaların ve benim oyum çekilecek yeni liste paylaşılacaktır.
Pekala seçim tekrarlanacaktır.Böyle bir şey mümkün değildir. BaşkanOnline ilk savcılık seçimine bakın multiler yüzünden o seçim tekrarlandı mesela bu seçim de tekrarlanmalı