Kabullenseniz iyi olur hocam sizden medya konusunda iyiyiz01 kebap medya haricine itibar etmeyin
Duyurular oradan yapılacak orada müzik botu açtık satır medya adına AI ile yapılan videoları sunucu işleyemiyor hatasıyla foruma yükleyemiyorum o yüzden orda fotoğraflar ve videolar yayınlanıyor iyi günlerKral hadı dıyelım geldık, nabıcaz telegramda mesela.
İnanmayın kupon paylaşımı yapıyorlar
Başka platformlar? Hocam ayıp ediyorsunuz. Sadece kendi duyuru kanalımı paylaştık işte. Biz gidin telegram kullanın veya oyunu bırakın telegrama başlayın dedikmi Uyarınız için teşekkürlerHarbiden sıktı artık
Yapacakları tek şey röportaj yapıp oyun ile ilgili haberler yapmak. Ama yaptıkları tek şey, başka platformların reklamını yapmak; oyun yönetiminin de iyi niyetini suistimal etmekten başka bir şey değil.
Tm abi özr Hocam şaka yapıyorum eleştiriniz için teşekkürler racon kesmenizde ayrı iyiEtmesin kardeş, paylaşmada, sizin ki medyacılık degıl
Jdjjdjd %0 tutma garantili
Tm abi özr Hocam şaka yapıyorum eleştiriniz için teşekkürler racon kesmenizde ayrı iyi
racon kesmiyorum Kafa kesiyorum#kvp#kvpresmi#panafilm#kurtlarvadisikaos#polatalemdar#çakır#memati
#kvp #kvpresmi #وادي_الذئابkvp #hkvp9 #kvp_ahmadalemdar #kvplus #kvpluss #nejlepsikruhovytreninkvpraze #kvpsozleri #hkvp9sk #lipetskvphoto #kvpc #kvpg #kvpho...youtube.com
Sjsjsjsjjsjsjsjsjsjjs kebap yaparken satır nasıl tutulur? derslerisatır kıymadan kebap yapımı
O kim?Bunları görünce Enoyu özler olduk
Gerçek medyacı sizin gibi değilO kim?
Medyaların Kralı 🫡O kim?
Haberim yokMedyaların Kralı 🫡
TamamGerçek medyacı sizin gibi değil
Sadece gerçek medyacıların haberi olurHaberim yok
pb kiminBunları görünce Enoyu özler olduk
Benim aslan üyem vatan savunur gibi savunurdu medyasınıBunları görünce Enoyu özler olduk
Ben enocuyumpb kimin