ne diyon ya sen bu arkadaş iyi mi bi kontrol ettirin"Şok Şok Şok! Kameralarımıza saldırdı ! Söyleşi için gelen Bay P A R G A L I söyleşi salonunu karıştırdı !"
ne diyon ya sen bu arkadaş iyi mi bi kontrol ettirin"Şok Şok Şok! Kameralarımıza saldırdı ! Söyleşi için gelen Bay P A R G A L I söyleşi salonunu karıştırdı !"
Yioooo
Mesleğimi özledim (Susun azcık eğleniyorum maziyi hatırlayıp )ne diyon ya sen bu arkadaş iyi mi bi kontrol ettirin
Bildirim atma susYioooo
Alo ben dursun abin
hocanın osimhen icin dediği lafı hatırlaI am Jose Mourinho ð
youtube.com
Vay aslan kardeşim futbolcu olmuş ben demiştim kabilenin en zeki çocuğu buydu diye
Osimheni sahada görelim gülüm icraat yapmadan konuşmayalımhocanın osimhen icin dediği lafı hatırla
bu şey değilmi göztepeye puan kaybeden MSKQKWNWJWJWJDJD
EknsnsnnsbsbdbdbdVay aslan kardeşim futbolcu olmuş ben demiştim kabilenin en zeki çocuğu buydu diye
sizin kabileden deilmiydi bu 100m olmuş beVay aslan kardeşim futbolcu olmuş ben demiştim kabilenin en zeki çocuğu buydu diye
Görelim yeğenimOsimheni sahada görelim gülüm icraat yapmadan konuşmayalım
Sabah yazan arap buydu istesizin kabileden deilmiydi bu 100m olmuş be
Bilmiyom ki kabile çok kalabalık bizden heraldesizin kabileden deilmiydi bu 100m olmuş be
YA QNWKQNWKQKWNWKDFSabah yazan arap buydu iste
Avni bu gün formundasın 🫠Vay aslan kardeşim futbolcu olmuş ben demiştim kabilenin en zeki çocuğu buydu diye
Sizdenmiş konuştum şimdi selamı var Come To Alikeremin Partisi DiyorBilmiyom ki kabile çok kalabalık bizden heralde