A
A K G
Ziyaretçi
gel sarılalımşu hayatta en az dengili kadar yalnızım
gel sarılalımşu hayatta en az dengili kadar yalnızım
Cengizide yok etti gider ayakbilgem teyzem gene 14 oy bölmüş
gel sarılalım vallagel sarılalım
Ajanlarınıza iletin neyin troll neyin gerçek olduğunu anlasın öyle iletsin size daha büyüyememişsinizSeninde güzelmiş kanks öndeyiz falan
yargıç dredd gibi maşallahCengizide yok etti gider ayak
gel sarılalım valla
beraber yol yürdüğün arkadaşların hakkında düzgün konuş benceAjanlarınıza iletin neyin troll neyin gerçek olduğunu anlasın öyle iletsin size daha büyüyememişsiniz
kubi sus gel senlede sarılak canımAjanlarınıza iletin neyin troll neyin gerçek olduğunu anlasın öyle iletsin size daha büyüyememişsiniz
O milleti kullandı ben onu kullandim djjdhhdhddhd aslan ablam her yerden ss atıyorduyargıç dredd gibi maşallah
Olr cnm glkubi sus gel senlede sarılak canım
maşallah dönüp dolaşıp bana geliyordu ne güzel teşko olmuşuzO milleti kullandı ben onu kullandim djjdhhdhddhd aslan ablam her yerden ss atıyordu
Slm mrbOlr cnm gl
Senden mi öğrenicem aslan parçası git kumda oyna senberaber yol yürdüğün arkadaşların hakkında düzgün konuş bence
mrb! SlmSlm mrb
Jdjsjdjsjdjej p zaman bilgem sensinmaşallah dönüp dolaşıp bana geliyordu ne güzel teşko olmuşuz
nbr canmmrb! Slm
Canımın içi seviyorum seniSenden mi öğrenicem aslan parçası git kumda oyna sen
öğretmeni benim anlatsın sanaJdjsjdjsjdjej p zaman bilgem sensin
ya sil niye ifşa ediyonJdjsjdjsjdjej p zaman bilgem sensin
kendi uydurduğun şeylere inanıyorsun büyük resmi göremedik evet çok üzgünüzAjanlarınıza iletin neyin troll neyin gerçek olduğunu anlasın öyle iletsin size daha büyüyememişsiniz