Çekilişe katıllım süresi dolmuştur.Cekiliş yapılıp en kısa sürede isimler açıklanacaktır.
Dostalar kazanan arkadaşları tebrik ederim .Hediyesini devretmek isteyen arkadaşlar isimleri buraya yazsın bizde o isimlere tanımlamaları yapalımSıralama ilk 10: VIP Üyelik
Sıralama 11- 26 Arası: Yeşil Taş kazananlar.
Kazananlar
1.Toprak.
2.C E M
3.G Ü L
4.Berat Koto
5.Kaan_Çelik
6.LiderKartal
7.TunaBey8
8.Fırat yardımcı
9.UÖZ00
10.KadirBey81
____
11.Rojhat.
12.SoykanG
13.Eren Kaplan
14.Electro
15.Emreİzmir
16.hüseyin444
17.CMERTT
18.Hasanc57
19.Kaan kayra yakın
20.ceybey
21.Yusuf Asaf.
22.Kadir Mirza
23.Ensar K.
24.BYSARIKSIZ-Ertuğrul
25.İHSANKAYA
26.ETÜGEN
10 kişi yedek yazılmıştır.
Yedek Kazananlar
1.Manisalı Emre
2.B A Y - Z
3.ilkcan
4.MAGARSUS
5.Deniz Bayraktar
6.Abdurrahman HEKİMOĞLU
7.xEnesHAN
8.Beratkılç
9.BaMeBo
10.Samet Topaloglu
Çekiliş linki: https://analiz.r10.net/cekilis-araci/KfOqZ1mT1726041309
Merhaba benim kazandığım taşlari Ali Ergünn atarmisiniz.Dostalar kazanan arkadaşları tebrik ederim .Hediyesini devretmek isteyen arkadaşlar isimleri buraya yazsın bizde o isimlere tanımlamaları yapalım
Merhaba benim kazandığım taşlari Ali Ergünn atarmisiniz.
Öncelikle boyle bır çekiliş yaptığı için değerli oyun başkanıma teşekkür ediyorum.
Sonra bana çekilişte vip cıktıgı ıcın kendıme teşekkür ediyorum.
Ama ben vip hakkımı Deniz Arda isimli oyuncumuz vermek istiyorum. Arz ederim değerli yonetım değerli oyun başkanım
Duramıyoruz duramıyoruz. Alışkanlık yaptıYav bunu da mı kazandınız be adamlar, yetmedi mi kazanmak
Dayanamiyoruz reis bir yarışma oldumu gene kazaniyoruzYav bunu da mı kazandınız be adamlar, yetmedi mi kazanmak
kesin rüşvet varBunuda altın ok kazanmış
@Kadir Aydın Gerçeklik payı var mıkesin rüşvet var
şaka şaka çoşkun abi rüşvet almaz kadirde makamlardan alıyormuş sadace@Kadir Aydın Gerçeklik payı var mı
Coşkun abı yapar demıyorum ama ben yaparım sjsjsjjsşaka şaka çoşkun abi rüşvet almaz kadirde makamlardan alıyormuş sadace
Peki faizi karşılığında yeşiltaş borç verme hizmeti var mı ??Coşkun abı yapar demıyorum ama ben yaparım sjsjsjjs