N
N A Z
Ziyaretçi
Baaayaa da uzattın he fmdlmfldmgldben kadınlara saygı duyan bir insanım bazılarından farklı olarak o yüzden sana cevap vermeme gereği duyuyorum (cevap verirdim de işte)
Baaayaa da uzattın he fmdlmfldmgldben kadınlara saygı duyan bir insanım bazılarından farklı olarak o yüzden sana cevap vermeme gereği duyuyorum (cevap verirdim de işte)
ümit kaç tane dc sunucusuna nitro veriyorlar gel sana 1 aylık alayım 2 tane takviye yaparsın ama 1 şartım vargel gel sende abisi bunlar boş yapıyodu gel topla bunları hadi bekliyom
Sahiplerini çağıralım da tasmanı bağlasınlar barigel gel sende abisi bunlar boş yapıyodu gel topla bunları hadi bekliyom
Uğraşma dedim boşver ne yaparlarsa yapsınlar yazma ben.bak noldu bana birşey oldumu.boş laflar hepgel gel sende abisi bunlar boş yapıyodu gel topla bunları hadi bekliyom
Çağrı başkan az önce atama oldum maaş ne zaman alırımUğraşma dedim boşver ne yaparlarsa yapsınlar yazma ben.bak noldu bana birşey oldumu.boş laflar hep
Maaş alabilir miyim diye soracaktın herhaldeÇağrı başkan az önce atama oldum maaş ne zaman alırım
AynenMaaş alabilir miyim diye soracaktın herhalde
Bencede kanka
Bencede kanka
Oynama kumar o zaman.onu oyun başkanına söyleyin bana değilEnflasyonun altında eziliyoruz bi depo yükseltme olmuş bilmem kaç yeşil taş maaşlara zam yapılmalı. Millet yettirmek için kumara düştü başkan footbet oynamaktan borç batağında çözüm şart
Oyun başkanı altın ok a ihale vermekten müsait olamıyor kardeşm her yerde liyakatsizlik yolsuzluk diz boyu.Oynama kumar o zaman.onu oyun başkanına söyleyin bana değil
Beni ilgilendirmez ben işime yoluma bakarımOyun başkanı altın ok a ihale vermekten müsait olamıyor kardeşm her yerde liyakatsizlik yolsuzluk diz boyu.
Neden tum kirli işlerimizi buraya yazıyorsun.Oyun başkanı altın ok a ihale vermekten müsait olamıyor kardeşm her yerde liyakatsizlik yolsuzluk diz boyu.
+1Ceza olarak @Büyük Mesut buduna gitsin.
Millete köpek muamelesi yapmaya hakkın yok herkes düzgün konuşacak burda yazdığın mesajı yeni gördüm. @Coşkun Karaosmanoğlu partindekine sahip çık başkanımSahiplerini çağıralım da tasmanı bağlasınlar bari
Sana mı söyledim sen niye muhalefet oluyorsun?Millete köpek muamelesi yapmaya hakkın yok herkes düzgün konuşacak burda yazdığın mesajı yeni gördüm. @Coşkun Karaosmanoğlu partindekine sahip çık başkanım