N
N A Z
Ziyaretçi
Kendine vakti çok ayırıyorsun amaBen oynamak istediğimle iyi oynarım ame değersiz insanlara vaktini harcamam laflarını verip oturturum
Kendine vakti çok ayırıyorsun amaBen oynamak istediğimle iyi oynarım ame değersiz insanlara vaktini harcamam laflarını verip oturturum
MFPEMGĞEÖGĞEÖŞGÖEÖGDÇağrıııııııı sen şu 16 yaşında olup hayatım siyasetle geçen diyen çağrısın jeton yeni düştü babacım kusura bakma tanıyamadım seni nasıl ciddiye alıp yazdım Allah’ta benim belamı versin
darbe loadingOyun başkanı altın ok a ihale vermekten müsait olamıyor kardeşm her yerde liyakatsizlik yolsuzluk diz boyu.
Vakit harcayamam senle işim var hadi kendi işineÇağrıııııııı sen şu 16 yaşında olup hayatım siyasetle geçen diyen çağrısın jeton yeni düştü babacım kusura bakma tanıyamadım seni nasıl ciddiye alıp yazdım Allah’ta benim belamı versin
Ağzındakini çıkar da konuşMFPEMGĞEÖGĞEÖŞGÖEÖGD
sen uzun bir süre dinlen izin verdimAğzındakini çıkar da konuş
Ne diyon ablamAğzındakini çıkar da konuş
hemde bayan üyeye hemen bi ultimatom çakalım şunaAğzındakini çıkar da konuş
Terbiyesiz, ayıplık yaptı şuan gldmfpdmfhemde bayan üyeye hemen bi ultimatom çakalım şuna
selam alin naber
Kendi isteklerin olmayınca nefret etmeye başlamışsın bakıyomda.git naparsan yap umrumda değilsiniz biliyondur bunu inşallah.Terbiyesiz, ayıplık yaptı şuan gldmfpdmf
@Coşkun Karaosmanoğlu abi bak ne diyor. Çok güldüm gpsmgğdögpeKendi isteklerin olmayınca nefret etmeye başlamışsın bakıyomda.git naparsan yap umrumda değilsiniz biliyondur bunu inşallah.
Zorbalanmış
Ben seni konuşturacam sabretAğzındakini çıkar da konuş
Çok zoruna gidiyor biliyom ama yapacak birşey yok@Coşkun Karaosmanoğlu abi bak ne diyor. Çok güldüm gpsmgğdögpe
Sen ne alaka la karışıyon herşeye git karı kız falan tavla senBen seni konuşturacam sabret
Canımm küçük mafyacım seni ifşa edim mi seni he olduğun partiden kovdurayım mi mafyaaaaaaKendi isteklerin olmayınca nefret etmeye başlamışsın bakıyomda.git naparsan yap umrumda değilsiniz biliyondur bunu inşallah.
Zorbalanmış
Yavrum ben o yaşları geçtim sen daha yeni sakalın çıkıuor küçük mafya seniSen ne alaka la karışıyon herşeye git karı kız falan tavla sen
Aynen kanka.bak namus falan hakkında konuş senCanımm küçük mafyacım seni ifşa edim mi seni he olduğun partiden kovdurayım mi mafyaaaaaa
Ben gerçekleri söylerim sizin gibi veletlerde bakar kalırYavrum ben o yaşları geçtim sen daha yeni sakalın çıkıuor küçük mafya seni
Kimin zoruna gittiği belli gleögşdöfşsÇok zoruna gidiyor biliyom ama yapacak birşey yok