memol kaynanasına oynatıyordu vergi kasarken buda telefon onaysız kapı komşusuna oynatıyor işte aynıBanlatsak nolacak sadece bu hesabı mı var
memol kaynanasına oynatıyordu vergi kasarken buda telefon onaysız kapı komşusuna oynatıyor işte aynıBanlatsak nolacak sadece bu hesabı mı var
Dcden yazayim simdi duroda ümit zaten asfjsdlkfdslkgsdgsd
Kadin memole kazak örerken vergi kasiyordu ana gibi anamemol kaynanasına oynatıyordu vergi kasarken buda telefon onaysız kapı komşusuna oynatıyor işte aynı
Aynı yaşta olan halamızda anca ameliyat yapsın kiraz yesinKadin memole kazak örerken vergi kasiyordu ana gibi ana
aynen kanka aynen sen çok biliyosun bu hesabının ppsini beğenmedim git biraz da kadir olan hesabından yazoda ümit zaten asfjsdlkfdslkgsdgsd
Kadir Aydın mı?aynen kanka aynen sen çok biliyosun bu hesabının ppsini beğenmedim git biraz da kadir olan hesabından yaz
KSJDHDHMHHSHMDHEJÜTRHSJJDJRJEHEJWHHSHDARHARHEHMHEHEHEHEHEHEHDHDHDHHDLDLDHDHHİHDHDHDHDHHaynen kanka aynen sen çok biliyosun bu hesabının ppsini beğenmedim git biraz da kadir olan hesabından yaz
evetKadir Aydın mı?
@Kadir Aydın hocam efenin multisiymişsin neden söylemedin bize yabancımıyız
tamam ordan yazacam eve geçmem lazım orda açık kadir aydın hesabıaynen kanka aynen sen çok biliyosun bu hesabının ppsini beğenmedim git biraz da kadir olan hesabından yaz
erenA FurkanB BudunCde benim aksdkasdfdsgfsdg
Bir ara eno bana emrullahb demişti ya hani onun gibierenA FurkanB BudunCde benim aksdkasdfdsgfsdg
tamam geç beklicemtamam ordan yazacam eve geçmem lazım orda açık kadir aydın hesabı
dcden ekle sana bekliyeceğin birşey göstermem lazım aciltamam geç beklicem
aynen kanka aynen sen çok biliyosun bu hesabının ppsini beğenmedim git biraz da kadir olan hesabından yaz
Ben efe geldımtamam geç beklicem
bekle bekle bir 5 6 yıl bekle belki atarımdcden ekle sana bekliyeceğin birşey göstermem lazım acil