Tabiki hiç şüphe yokadaletli bir yargı mensubu hangi partide olursa olsun adaletli karar alacaktır.
Bende bu hesabı arıyorumadaletli bir yargı mensubu hangi partide olursa olsun adaletli karar alacaktır.
Senin burda ne işin varHayırlı Olsunnnn
Haberim yoktu diyordu dogru demıs sjsjsHakimlik vererek sürprüz yapmıştım bee @FurkanB.
Diyorum size furkanin sucu yok hersey erenle semihin başının altından çıkıyorHaberim yoktu diyordu dogru demıs sjsjs
Yeter bi sal sjsjsjsjdjdDiyorum size furkanin sucu yok hersey erenle semihin başının altından çıkıyor
Senin yüzünden furkanim cezasini cekiyor ah ahYeter bi sal sjsjsjsjdjd
Eren ac kapıyı geliyorum bir kac gune ceki duzen vericem ismi değişin çabukYeter bi sal sjsjsjsjdjd
Ne güzel sıyrıldın işin içinden herkeslede dost oldun ohhhSenin yüzünden furkanim cezasini cekiyor ah ah
Gel kapı açık eski dostEren ac kapıyı geliyorum bir kac gune ceki duzen vericem ismi değişin çabuk
Dimiii siyaset bu işteNe güzel sıyrıldın işin içinden herkeslede dost oldun ohhh
Pb vermezsen gelmemGel kapı açık eski dost
SusNe güzel sıyrıldın işin içinden herkeslede dost oldun ohhh
PB burak abide al alabiliyorsanPb vermezsen gelmem
O kolayPB burak abide al alabiliyorsan
Bende geleyimmi havasına bakıcamOzlediyseniz gelirim herkes hizaya girecek semih sunucudan atılacak ha birde gökbudun isimli botu semih yönetiyor onuda atacaksınız öyle