A
A K G
Ziyaretçi
Babadır deriz meselaPostta darbeye muhalif kim varsa hesabı silip gitmiş naptın be fatih tutuk biz seni boşuna sevmedik
Babadır deriz meselaPostta darbeye muhalif kim varsa hesabı silip gitmiş naptın be fatih tutuk biz seni boşuna sevmedik
İnsan bunları bile özlüyor...Postta darbeye muhalif kim varsa hesabı silip gitmiş naptın be fatih tutuk biz seni boşuna sevmedik
İçinde fatihin fsi var diye FenerbahçeliyizBabadır deriz mesela
Bu olmadı bak big mesutİçinde fatihin fsi var diye Fenerbahçeliyiz
Elde sensin dilde sen gönüldesin baştasın fatihin darbe yapıp başardığı yaştasınBu olmadı bak big mesut
Ben kerem geliyorumElde sensin dilde sen gönüldesin baştasın fatihin darbe yapıp başardığı yaştasın
Lose yourselfBen kerem geliyorum
NoLose yourself
Bunu sipan yazmış ben böyle bir yazı yazmazdım nerdeydim ozman acabaDarbe girişimine izin vermeyen Türk milleti hep var olsun.Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir
Demokrasiyi hiçe sayarak darbe yapmaya çalışanlara tavrımız netir!
Ayrıca partimizi kapatmaya çalışanlara da diyeceğim tek şey elinizden geleni ardına koymayın !
Oyunun en eski ve en köklü partisini kapatmak her baba yiğidin harcı değildir
Bakanlarımız görevini yapacağından güvenimiz tam Ortalığı karıştırmayın yerinizde durun
#OrduKışlaya
#BizBirlikteGüçlüyüz
#BozkurtHarekat
Meclis başkanı olmuş milletvekili sohbet grubunda deniz baykal gibi takılıyordunBunu sipan yazmış ben böyle bir yazı yazmazdım nerdeydim ozman acaba
ben istiyorum sevgili hocamÇok daha iyisi var görmek isteyen dm plz
Bildirimleri takip etmiyordunuz mesut hocam cenahınıza güzel sözler yazıyordumMeclis başkanı olmuş milletvekili sohbet grubunda deniz baykal gibi takılıyordun
Dizi izliyordun Sipan yazmadı bu aradaBunu sipan yazmış ben böyle bir yazı yazmazdım nerdeydim ozman acaba
Ekli dosyayı görüntüle 1000035370.movOyunun en eski ve en köklü partisini kapatmak her baba yiğidin harcı değildir
Kim yazdı sen mi püüüDizi izliyordun Sipan yazmadı bu arada
Yoo bende yazmadım buğra bey yazmıştıKim yazdı sen mi püüü
Haahahahahah komediYoo bende yazmadım buğra bey yazmıştı
Oyunun en eski ve en köklü partisini kapatmak her baba yiğidin harcı değildir
as kingOyunun en eski ve köklü partisi Altın Ok'dan sa