Yükselen gençlik partisinin beni partilerinde görmek istedikleri için, ve ailelerinin bi parcası, olduğum için ilk başta @Sinansevimx başkanım oğuzhan ülker başkanima ve yükselen gençlik parti üyelerine teşekkürlerimi sunarım
Yükselen gençlik partisine inşallah zorluk çıkarmazsın umut
Tamam kadir bey herkes siz değil anladık partide herkes istediğini alırsa sorun yokYükselen gençlik partisine inşallah zorluk çıkarmazsın umut
Ses yapma, bıze sadık olan herzaman hakkını alır.Tamam kadir bey herkes siz değil anladık partide herkes istediğini alırsa sorun yok
Ya @F.T parti başkanıyken ben partime sadıktım ama sen parti başkanı olunca kendini kaybetmişsinSes yapma, bıze sadık olan herzaman hakkını alır.
Sadık kalıcan ilkönce. Sessiz ol
Dost olana dost olurum ben. ByHe bide şunu deyim sen oyuna kendini çok kaptırmışsın ki ne dost bildin ne bişe
Hıhı çok, belliDost olana dost olurum ben. By
Bu mesajını görmedim saydım. Çünkü konuşursam agır konuşurum, sana oyuna don dıye partine sahip cık dıye dedıklerım aklıma geliyor.Ya @F.T parti başkanıyken ben partime sadıktım ama sen parti başkanı olunca kendini kaybetmişsin
Oyuna döndüm sahip çıkamıyorum niye yönetime alıyonuz geri atıyonuz hak ettiğimi alamıyorum böyle mi çıkimBu mesajını görmedim saydım. Çünkü konuşursam agır konuşurum, sana oyuna don dıye partine sahip cık dıye dedıklerım aklıma geliyor.
Sen kendın çıktın ben seni atmadım uydurma.senın tiplerinde ugrasamam daha umut. Okey oynıcam ben gelcen mı yancı ol meyve suyu içersinOyuna döndüm sahip çıkamıyorum niye yönetime alıyonuz geri atıyonuz hak ettiğimi alamıyorum böyle mi çıkim
Ya kadir bey ben size bişe demiyorum artık sizin okey masanızda oturmam şimdi hile yaparsınız suçlusu ben olurumSen kendın çıktın ben seni atmadım uydurma.senın tiplerinde ugrasamam daha umut. Okey oynıcam ben gelcen mı yancı ol meyve suyu içersin
Yok bişeyNoluyor gene yaw
Saol abiGençler hele bir durun. Sakinleşin. Umut Başarılar diliyorum yolun açık olsun.
Sinirlendırme , sakin kalmam lazım. Adapte olamıyorum bak.Ya kadir bey ben size bişe demiyorum artık sizin okey masanızda oturmam şimdi hile yaparsınız suçlusu ben olurum
Sinirlendırme , sakin kalmam lazım. Adapte olamıyorum bak.