Gırıgı düşünmemiz lazım.ooooo denk düşeceğim rakipler kimler ŞL kurası usulümü gelecek acaba brest salzburg braga gibi takımlarla eşleşmeyelim 1.ci torbada bekliyorum hapishanede şimdiden
Onu damatlara atacaklar kesinHocam Ahmet erol ne yaparsa yapsın koğuşa istemiyoruz. O gelmesin . Hersey serbest olabılır ona
ARKADAŞLAR AHMET EROLU KIMSE RAPOR ETMESIN
Gelmesin garddeş, sıkıntı olurum babba.Onu damatlara atacaklar kesin
jkjkjkkjlkljşlkglsşilfşlşlaslşdalşdlaşsd muaf mı kardeşim bu adam ne alakaHocam Ahmet erol ne yaparsa yapsın koğuşa istemiyoruz. O gelmesin . Hersey serbest olabılır ona
Yıkıldım gülmekten dalak böbrek ne varsa gittiHocam Ahmet erol ne yaparsa yapsın koğuşa istemiyoruz. O gelmesin . Hersey serbest olabılır ona
Muaf muaf karıştırma sjsjsjsjkjkjkkjlkljşlkglsşilfşlşlaslşdalşdlaşsd muaf mı kardeşim bu adam ne alaka
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Bilindiği üzere banlanan oyuncular oyuna giriş yapamamakta ve cezaları bu şekilde gerçekleşmektedir.
Planlanan güncelleme ile beraber, ceza alındığında 2 seçenek: Cezanı Çek ve Hapishane Moduna Geç olacaktır.
Banlanan oyuncular, Hapishane moduna geçtiğinde (kendi istekleriyle) burada diğer ceza alan oyuncular ile karşılacak ve buradaki sisteme ayak uydurmaya çalışacaktır.
Ancak Hapishane modunun bazı tehlikeli yönleri vardır.
Burada gaspa uğrayabilirsin, Oyun Paran ya da Yeşil Taşın çalınabilir.
Burada topladığın Puanlar yok olabilir.
Partin, Oyun Yönetimi, Meclisin ve oyuna dair diğer alanlar yoktur.
Burada her şey olabilir ve burada yalnızsındır.
Detaylar çok yakında açıklanacak olup,
Ceza alınmadan Hapishane moduna geçiş gibi özelliklerde planlanmaktadır.
Herkese iyi oyunlar dileriz.
herkesi gasp etme fikri çık aklımdan paraları yiyip hapise düşüp başkalarını gasp etme olayı efso olurMagarsus kirvemin gasp modunda kuracağı üstünlük şuralarda bi yerde https://youtube.com/shorts/OVb0nDu6OCo?si=RhnNb1HP2JQgyoqK
Magarsus kirvemin gasp modunda kuracağı üstünlük şuralarda bi yerde https://youtube.com/shorts/OVb0nDu6OCo?si=RhnNb1HP2JQgyoqK
Kader Mahkumları PartisiHapsedilenler partisi bile kurulabilir. Hiç şaşırmam
Çalışmalara başlıyorum dur.Hapsedilenler partisi bile kurulabilir. Hiç şaşırmam