48. Dönem Ekonomi Bakanı (1 Kişi İçeride)

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Öncelikle bütün BaşkanOnline ailesine Selamlar
2021 den beri başladığım bu oyunda ilk kez bakan olarak görev aldığım için heyecanlıyım mutluyum.Bu görevi kendime bir gayret gösterme alanı olarak görüyorum ayrıca da oyunumuzun gelişmesi için bakan olduğum bu dönemde çok daha kafa yorarak daha çok yasa tasarıları ile ve önerilere devam ederek bu gelişme sürecini destekleyeceğim.Ayrıca bana oy verip oy vermeyen herkese teşekkür ediyorum.Dostlarımın da her daim benim yanımda olduğu için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Hiçbir zaman benim makam önceliğim olmamıştır ve kendimi her zaman parti hayatıma adamışımdır.Her zaman kendimi oyunculara yardım etmek üyelerimize sahip çıkmak destek vermek yol göstermek için çalışmışımdır ve bunu asla makam için yapmamışımdır çünkü görünüyor ki daha girdiğim ilk bakanlık seçimidir.Makam derdimde olmadığını en iyi Altın OK ve Demokratik Cumhuriyet yol arkadaşlarım @Kadirbey @HasanC @Murat Ünlü Ve Fatih Tutuk abilerim @Kaan Kayra Yakın @Eren Bahti
@Realqin bilir.
Buradan da onlara tekrardan her daim yanımda ve desteklediği için teşekkür ediyorum.Bu seçimde bizi destekleyen Asil Türk Yükselen Gençlik Özgürlük Ve İrade Partilerine ayrıca teşekkür ederim.Barış ve Dayanışma partisine ayrıca teşekkür ediyorum eski dostları tekrardan aramızda görmek bizi gururlandırıyor ve mutlu kılıyor.Bu vesileyle @T U N A N @BaMeBo onlara da teşekkür ederim.Hep beraber kazanacağız birileri daha bir boşluklarda kalınca kaybetmeye mahkum kalacak bu sözler yakın tarihde edilmiştir.Bütün BaşkanOnline Ailesine Saygılarımla,
Ekonomi Bakanı
Altın OK Partisi Sekreteri
Berat Koto

Son düzenleme:

KUTALMIŞ BEY

TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Başarılar Berat. Ekonomiyi en iyi sen yönetirsin❤️

( konuştuğumuz gibi, tüm kasayı binance'da ki sepetimze bas)

Bütün anadoludan ses yükselecek bizde sizdeniz bizde sizdeniz :)

KUTALMIŞ BEY

TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Kıymetli hemşerim berat koto hayırlı uğurlu olsun seninle aynı dönem bakanlık yapmak büyük övünçtür iki rizeli çıktı meydana şimdi onlar düşünsün 😄