Oyun savcısı seçimi (3 Kişi İçeride)

A D E N

Eski Adin Parti Başkanı Uyanış Partisi Neferi
Vatandaş
Oyun savcısı adayı olarak, YENİLİKÇİ DEMOKRASİ PARTİ min değerli yönetimine kıymetli üyelerine içtenlikle teşekkür ederim.Bu destek benim için büyük bir onur ve partimizin değerlerini daha geniş kitlelere ulaştırma fırsatıdır.YENİLİKÇİ DEMOKRASİ PARTİSİ, adalet ve eşitlik ilkerini özümseyen bir anlayışla hareket etmektedir.Sizlerin desteğine ihtiyacım var. Oyunun keyfini çıkarırken adaleti de sağlamamız gerekiyor, haksızlıkların önüne geçmek ve herkesin hakkını savunabilmek için destek ve oyunuza talibim. Şimdiden teşekkür eder diğer aday arkadaşlarada başarılar dilerim.

özgür2655

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oyun savcısı adayı olarak, YENİLİKÇİ DEMOKRASİ PARTİ min değerli yönetimine kıymetli üyelerine içtenlikle teşekkür ederim.Bu destek benim için büyük bir onur ve partimizin değerlerini daha geniş kitlelere ulaştırma fırsatıdır.YENİLİKÇİ DEMOKRASİ PARTİSİ, adalet ve eşitlik ilkerini özümseyen bir anlayışla hareket etmektedir.Sizlerin desteğine ihtiyacım var. Oyunun keyfini çıkarırken adaleti de sağlamamız gerekiyor, haksızlıkların önüne geçmek ve herkesin hakkını savunabilmek için destek ve oyunuza talibim. Şimdiden teşekkür eder diğer aday arkadaşlarada başarılar dilerim.
Oyum senden yana başkanım inşallah kazanırsınız hayır uğurlu olsun rabbim utandırmasın

ÖmerSever26

Üye
Vatandaş
Sevgili Başkan Online Topluluğu,

Asil Türk Partisi ve Diriliş İttifakı tarafından savcı adayı olarak gösterilmekten büyük bir onur duyuyorum. Bu güvene layık olmak için tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum.

Adaletin sağlanması, suçların etkin bir şekilde araştırılması ve topluluğumuzu bilgilendirme konularında kararlıyım. Tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerimle, her bireyin hakkını korumak için mücadele edeceğim.

Saygılarımla,

Ömersever

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş

Asil Türk Partisi ve Diriliş İttifakı tarafından savcı adayı olarak gösterilmekten büyük bir onur duyuyorum. Bu güvene layık olmak için tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum.

Adaletin sağlanması, suçların etkin bir şekilde araştırılması ve topluluğumuzu bilgilendirme konularında kararlıyım. Tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerimle, her bireyin hakkını korumak için mücadele edeceğim.

Saygılarımla,

Ömersever
Size de başarılar dileriz başkanım centilmence mücadelenin olduğu hakedenin kazandığı bir seçim olur inşallah 🙏

melh1

A D İ N Partisi
Vatandaş
Bu önemli süreçte, halkın sesi olma yolunda atacağın adımlarda başarılar dilerim. Demokrasi, özgürlük ve eşitlik ilkelerini savunarak, toplumumuzun daha aydınlık bir geleceğe ulaşmasına katkı sağlayacağına inanıyorum. Hep birlikte, daha adil ve katılımcı bir toplum için çalışmaya devam edeceğiz. Başarılar

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK/ Parti Sekreteri 👑
Vatandaş

Saygılarımla,

Ömersever
Başarılar

A D E N

Eski Adin Parti Başkanı Uyanış Partisi Neferi
Vatandaş

Saygılarımla,

Ömersever
Başarılar dilerim başkanım