@E M İ R H A N
ödev yapmaya devam mı demin moladaydın galiba
Valla kardeşim sana argo kelime kullanmaktan yoruldumKarşıma çıkamıyorsun konuşuyorsun eyüp hadi
Avukat da gelmiş@E M İ R H A N
Antalya kemeralti gençlik hawalisin men
banim olunca yardım ediyor olmadığı zaman gerekeni yapiyorum semihcimKendini savunamıyor musun çok yazık
Kemeraltı gençlik ne alakaAntalya kemeralti gençlik hawalisin men
Kullanamazsın eyüp boş konuşmaValla kardeşim sana argo kelime kullanmaktan yoruldum
Gereken DC de cevabını alıp gitmek puaaaahhhbanim olunca yardım ediyor olmadığı zaman gerekeni yapiyorum semihcim
Sen biliyorsun çok kullandımKullanamazsın eyüp boş konuşma
O instadaki profil fotografini degis bence olmadiKemeraltı gençlik ne alaka
Sende çok havalısın hele o boğazın önündeki tas kafa fotoğrafın çok havalısın bide yana bakmışsın aşık oldum resmenAntalya kemeralti gençlik hawalisin men
Aferin böyle ol işteSende çok havalısın hele o boğazın önündeki tas kafa fotoğrafın çok havalısın bide yana bakmışsın aşık oldum resmen
Yav dc de bile korkup kaçtın neyden bahsediyorsunGereken DC de cevabını alıp gitmek puaaaahhh
Ben mi kaçtım ne zaman kaçtımYav dc de bile korkup kaçtın neyden bahsediyorsun
Sana özendim bende ya o resmî koyunca çok kız yazdı teşekkür ederim daha fazla kız yazsın diye saçımı tas kafa yapıp birdaha çekincemO instadaki profil fotografini degis bence olmadi
Benmi engelledim eyüp korkudan kaçtınnnBen mi kaçtım ne zaman kaçtım
Hahahahahah
Ben engelledim ben senin gibi arsız mıyımBenmi engelledim eyüp korkudan kaçtınnn
Okadar lafı yiyince bende engellerdim haklısınBen engelledim ben senin gibi arsız mıyım