Yok çirkeflikler yapacak illa kanında varPartinin Milletvekilleri ayarlandıktan sonra atama yaparsın o zaman sayın Oyun Başkanı, gereksiz uzatmaya gerek yok bence;yani eğer isterlerse tabii ki.
Yok çirkeflikler yapacak illa kanında varPartinin Milletvekilleri ayarlandıktan sonra atama yaparsın o zaman sayın Oyun Başkanı, gereksiz uzatmaya gerek yok bence;yani eğer isterlerse tabii ki.
Artık kavgalardan uzak duruyor.Sen kimsin? Kaan nerde? Hesabı mı dızladın
Sen uza hadi
Sen uzaaa
Göreceğiz kim hiç bir şey alamıyorGit et ozaman bizene. Size muhtarlık bıle yok bundan sonra
Buna sen mi karar vereceksin kadir yada dur böyle anlamazsın senGit et ozaman bizene. Size muhtarlık bıle yok bundan sonra
Gördüğümüz ve duyduğumuz en saçma şey kimsenin haberi olmadan atama yapılıyor ve bunu doğru olduğunu savunuyorsunuz benim iradem dışında olan atamaları neden kabul etmek zorunda olacağım siz en ufak şeyde yönetimimi itham ediyorsunuz diyorsunuz her olayda yeni kural oluşturulmazsa kimseye bir şey değimiz yok kendimizi ve hakkımızı savunuyoruz @BaşkanOnline
Makamımı seçme konusunda özgürüm ve siz bunu kısıtlayamazsınız bunu doğru olduğunu savunmak tabikide bana ve arkadaşlarıma garip gelecektir
Evet biz karar vericezBuna sen mi karar vereceksin kadir yada dur böyle anlamazsın sen
Seri bi kaç tane makam kap gel
SusAsıl sen uza konu bizim konumuz
SuscanYok çirkeflikler yapacak illa kanında var
Ateş yakıyor yemek yapıyor 3 kelime biliyor
Ver karar bakalım verebiliyor musun çok konuşmaEvet biz karar vericez
Bunda şükür hücresel aktiviteAteş yakıyor yemek yapıyor 3 kelime biliyor
Aynı şeyleri söylemekten bıkmadın mı
KonuşmaaaaaAteş yakıyor yemek yapıyor 3 kelime biliyor
Aynı şeyleri söylemekten bıkmadın mı
SusssBunda şükür hücresel aktivite
Hayret sus seri soda kelimelerinden başka kelime de biliyormuşsunKonuşmaaaaa
Karar verdim şuan size bundan sonra muhtarlık bile yokVer karar bakalım verebiliyor musun çok konuşma
Çay kap gelHayret sus seri soda kelimelerinden başka kelime de biliyormuşsun