Karı gibi falan Kadir ithamlarına dikkat et benceAdam ol adam metinnnn, karı gibi kıvırma net ol, dik dur, gitmek istiyorsan adam gibi çık git. Film yapma, dolaplar çevirme. Bunu altın ok üzerinden hiç yapma
Öğretemicez bu çocuga oyunu ashshsjsÇok kötü
Bildir, ben o kahpeye diyeceklerimi diyeyim de ban verilsin sorun yokKadiri bildirdim az önce
Olayın icini dışını bilmeden insanlara sallama kadirAdam ol adam metinnnn, karı gibi kıvırma net ol, dik dur, gitmek istiyorsan adam gibi çık git. Film yapma, dolaplar çevirme. Bunu altın ok üzerinden hiç yapma
Sizi ilgilendirmez işinize bakınOlayın icini dışını bilmeden insanlara sallama kadir
Hâla hakaret ediyosun ama metin o dedigin oyunda yok bile bi iyice arastir konuyuBildir, ben o kahpeye diyeceklerimi diyeyim de ban verilsin sorun yok
Sende işine bakÖğretemicez bu çocuga oyunu ashshsjs
Bir şey dicemde neyse ahhsjauaSende işine bak
YuhAdam ol adam metinnnn, karı gibi kıvırma net ol, dik dur, gitmek istiyorsan adam gibi çık git. Film yapma, dolaplar çevirme. Bunu altın ok üzerinden hiç yapma
İşine bak dedimBir şey dicemde neyse ahhsjaua
Sabır kalmadı artıkdeğişime mi güleyim gördüğüm senaryonun içler acısı olmasına mı üzüleyim bilemedim .d (kadirden beklenmedik performanslar)
Kadir benle düzgün konuş beni başkalarıyla karıştırma neye bakıcağım seni hiç ilgilendirmezİşine bak dedim
Sera sus senKadir benle düzgün konuş beni başkalarıyla karıştırma neye bakıcağım seni hiç ilgilendirmez