Ş
Şimal nazzz
Ziyaretçi
Kral ben uyuyodum haberim yok biseyden neden atmışlarŞimal bacı sen beni partiye alıyorsun, yido istemiyor metin atıyor. Siz nasıl bir teskilatsiniz oyle
Kral ben uyuyodum haberim yok biseyden neden atmışlarŞimal bacı sen beni partiye alıyorsun, yido istemiyor metin atıyor. Siz nasıl bir teskilatsiniz oyle
Sen ayaz oy kullan yazmışsın, oda kullanmicam canım istemiyor yazmış.Kral ben uyuyodum haberim yok biseyden neden atmışlar
Şş sırOnun başkanı kim
sus fazla konuşma ve git o sahibi olduğun şehr-i boluyu geri alSen ayaz oy kullan yazmışsın, oda kullanmicam canım istemiyor yazmış.
Bende kızdım ona . Ama diğerleri ne hikmetse yükseldi, bende onları dizginledim.
Hayır amaçları ne acaba . Neden oy kullanmamasına okey veriyorlar. Kime çalışıyor bunlar.
Sen bosver kral git boluya vali olSen ayaz oy kullan yazmışsın, oda kullanmicam canım istemiyor yazmış.
Bende kızdım ona . Ama diğerleri ne hikmetse yükseldi, bende onları dizginledim.
Hayır amaçları ne acaba . Neden oy kullanmamasına okey veriyorlar. Kime çalışıyor bunlar.
Alicamsus fazla konuşma ve git o sahibi olduğun şehr-i boluyu geri al
bolu belediyesinde ve valiliğinde çalışanlar her gün yaprak dolması ve hoşaf istiyorlarmış başkan şimdiki vali kuru soğan yediriyormuş millete nasıl hesap verecek bütçe habire eksideAlicam
Hesap vericekler, yargilanacaklarbolu belediyesinde ve valiliğinde çalışanlar her gün yaprak dolması ve hoşaf istiyorlarmış başkan şimdiki vali kuru soğan yediriyormuş millete nasıl hesap verecek bütçe habire ekside
Derhal izmir valiliği görevimden istifa edip boluya yerleşeceğimbolu belediyesinde ve valiliğinde çalışanlar her gün yaprak dolması ve hoşaf istiyorlarmış başkan şimdiki vali kuru soğan yediriyormuş millete nasıl hesap verecek bütçe habire ekside
Bundan sonra bolu valisi benim abiHesap vericekler, yargilanacaklar
Bolu bunda. Sonra senindir kardeşimAlicam
Bolu meydana gelsin kim daha çok istiyorsa o alsın aha ben burdayım ayın son günü valilik görevim bittiğinde bolu valiliğini alırım hodri meydan başkanımbu böyle olmaz çok isteyen değil bedelini ödeyen alır agalar bence dumrul başkan boluyu alır
bak bunlar hanzade restoranıda bağlamışlar halktan zorla vergi alıyorlarmış başkan haberleri geliyorHesap vericekler, yargilanacaklar
murat başkan oğuzgurt nerde bence oda başvursunBolu meydana gelsin kim daha çok istiyorsa o alsın aha ben burdayım ayın son günü valilik görevim bittiğinde bolu valiliğini alırım hodri meydan başkanım
Yok başkanım Oğuz gardaşımın başka görevleri var özel yetkili. böyleleriyle uğraşamaz malum parti yönetiyoruz.murat başkan oğuzgurt nerde bence oda başvursun
şimdi sen boluyu alınca buda boluya vekil olmasın sonraYok başkanım Oğuz gardaşımın başka görevleri var özel yetkili. böyleleriyle uğraşamaz malum parti yönetiyoruz.
Evet bencedemurat başkan oğuzgurt nerde bence oda başvursun
Sana tek yumruk atarım bakBolu meydana gelsin kim daha çok istiyorsa o alsın aha ben burdayım ayın son günü valilik görevim bittiğinde bolu valiliğini alırım hodri meydan başkanım