Mesut bize Ardayı bul pb Ardasız olmaz dkdkdHer zaman ki gibi doğru safta....
Mesut bize Ardayı bul pb Ardasız olmaz dkdkdHer zaman ki gibi doğru safta....
Enodan iyiydiTürkçeyi daha çok katleden ardaydı doğru
EN1 diyeceksinEnodan iyiydi
Pb kurulursa gelme desen de gelir zaten izle görMesut bize Ardayı bul pb Ardasız olmaz dkdkd
Bizi dc de engelledikten sonra değiştirmiştim dkdkkdkdgoncada kabul etmiş pb sahibi eno olduğunu
Hile vardıeno oylamada da kazanmıştı
eno hakkıyla kazanmıştı koltuğu vermedi termi ona sonra engelleyip attı onu dcden enoda kendi PBsini kurdu bi ara barışmışlar hatta sonra nasıl kavgalı oldular anlamadım kasayı bölüşemediler herhaldeBizi dc de engelledikten sonra değiştirmiştim dkdkkdkd
hile falan yoktu eno oyunu verdi sabah okula gitmek için uyudu, uyayarak kazandı, arda uyumadığı için her konustugunda oy kaybettiHile vardı
yönetime itham gereken yapılsınHile vardı
Arda biraz gaza geldi kfkdkdeno hakkıyla kazanmıştı koltuğu vermedi termi ona sonra engelleyip attı onu dcden enoda kendi PBsini kurdu bi ara barışmışlar hatta sonra nasıl kavgalı oldular anlamadım kasayı bölüşemediler herhalde
Eno yönetim sayesinde kazandı kdkdkdhile falan yoktu eno oyunu verdi sabah okula gitmek için uyudu, uyayarak kazandı, arda uyumadığı için her konustugunda oy kaybetti
Katılıyorumyönetime itham gereken yapılsın
yok sen eno değilsin olamazsında eğer sen enoysan arda termi adamdır yanlış kişiye oy vermişizÎtiraf zamanı ben Eno