Aleyküm selam Bıyıklı biradarimEsselamun aleyküm
Aleyküm selam Bıyıklı biradarimEsselamun aleyküm
Kralın adamı değil adamın kralıAleyküm selam Bıyıklı biradarim
Nabiyon gardaş bıyıkların badem yağı ile bakımı bitti miKralın adamı değil adamın kralı
Estağfurullah yav öyle kralcı değiliz bir garip meczupuz şu fani dünya üzerindeKralın adamı değil adamın kralı
Tutunamayanlarda tutundun mu ne zaman Fatihi Sedayı satıp geliyon Asil eSen adamsın adammmmm
Tutunamayanlarda tutundun mu ne zaman Fatihi Sedayı satıp geliyon Asil e
Bizde Altın Ok olarak hergün haraca taktık onuMesutu şantaj ile partide tutuyoruz.
Giderse kendini imha etmiş olur.
Ob yapıcam onu çaktırma bıyıksız ss leri var elimde mecbur gelecek bjzeMesutu şantaj ile partide tutuyoruz.
Giderse kendini imha etmiş olur.
SHSHSHDHDHHDJDJDBenle işçi emekçinin eski admininin bi konuşmasının ss i var adını unuttum o arkadaşın
Coşkun abiye Asil Türk'e gelmek istemediğini sen mi söylersin ben ss paylaşıp kendimi banlatayim mi kingBenle işçi emekçinin eski admininin bi konuşmasının ss i var adını unuttum o arkadaşı
bak kardeşim ben ne kadar sakinim arınma gecesine katıl dedim ben sana dinlemedin beni ama iyi ilerleme tebrik ediyorum.Selam @BaşkanOnline 2 güne banlanır demiş kanka. 2 gün buralardayım
Bu arada aynı tarifeden bende istiyorum tabi eğer mümkünseAnlaşma yapalım, 2 gün banlanmazsam yeni dönemde hıc ban yok hocam.
@BaşkanOnline 2 kişi olduk, değerlendirme süreci başlamalı derim.bak kardeşim ben ne kadar sakinim arınma gecesine katıl dedim ben sana dinlemedin beni ama iyi ilerleme tebrik ediyorum.
Bu arada aynı tarifeden bende istiyorum tabi eğer mümkünse
@BaşkanOnline Eskiden Asi bir adamdım artık Asil Türke geldim Asil bir adam oldum.@BaşkanOnline 2 kişi olduk, değerlendirme süreci başlamalı derim.
Aleyküm selamEsselamun aleyküm
@BaşkanOnline Eskiden Asi bir adamdım artık Asil Türke geldim Asil bir adam oldum.
Herkesi Asil Türk partisine bekleriz
@Coşkun Karaosmanoğlu abi bu parti daha böyle bir reklam görmedi bak@BaşkanOnline Eskiden Asi bir adamdım artık Asil Türke geldim Asil bir adam oldum.
Herkesi Asil Türk partisine bekleriz
1 partiye 2 wonderkit fazla hocam daha darbeyi kaldıramayan Başkan Online bunu hiç kaldıramaz…İkna oldum.
Ben Fatih, Geliyorum.