Ama ben ismimden var diye mecbur boşluklu yaptım kırdın beni şuanBoşluklu yapınca,partide her ay bir makama aday oluyorsun, dc de ördek oynuyorsun. Forumda her posta gül atıyorsun
Ama ben ismimden var diye mecbur boşluklu yaptım kırdın beni şuanBoşluklu yapınca,partide her ay bir makama aday oluyorsun, dc de ördek oynuyorsun. Forumda her posta gül atıyorsun
kg var + 2.5 üst riske gerek yok çok biliyorsan rafa gol atara oynarsınRafaaaaa Silvaaaaaaaaa
Çok biliyorum mu dedim gönlümden geçeni söyledim efecankg var + 2.5 üst riske gerek yok çok biliyorsan rafa gol atara oynarsın
beni alakadar etmez bu 2.5 üst ve kg varÇok biliyorum mu dedim gönlümden geçeni söyledim efecan
Ş İ M A L YAPSAYDINAma ben ismimden var diye mecbur boşluklu yaptım kırdın beni şuan
Sende KDRBY yapBoşluklu yapınca,partide her ay bir makama aday oluyorsun, dc de ördek oynuyorsun. Forumda her posta gül atıyorsun
Beşiktaş kazansınbeni alakadar etmez bu 2.5 üst ve kg var
Ş İ M A L YAPSAYDIN
yok osim baba sallasınBeşiktaş kazansın
Tabi efendimyok osim baba sallasın
Yapma 🥹Bu isimlerin boşluklu muhabbeti ne ay cok komik jsjsjsjsjs
çok uzak kalmış ve yaşlanmışsın mODA diyorlarmışBu isimlerin boşluklu muhabbeti ne ay cok komik jsjsjsjsjs
Yok görüyorum hepte komik ay lüzumsuzçok uzak kalmış ve yaşlanmışsın mODA diyorlarmış
Yok sevmedimE C E M yap sende seninki kahverengi zaten
dur bi tane daha var bak @O A B İYok görüyorum hepte komik ay lüzumsuz
Üzüyosun ama beniYok görüyorum hepte komik ay lüzumsuz
ne kadar önemli şimal üzülüyormuş ecemÜzüyosun ama beni
Çok önemli öyle deme üzülmesin ponçik kalpne kadar önemli şimal üzülüyormuş ecem