Hergün senin gibi çarlarla uğraşacağıma yemin ettim silikBilmiyorsan niye dalaşıyorsun
Hergün senin gibi çarlarla uğraşacağıma yemin ettim silikBilmiyorsan niye dalaşıyorsun
Benim bu oyunda bir tane abi dediğim yok o yüzden boşa sallama İspat edemezsen namertsin.@OğuzZ abilerine yazma hemen foruma gelin diye
BenBenim bu oyunda bir tane abi dediğim yok o yüzden boşa sallama İspat edemezsen namertsin.
Abi dediğin yoksa ben sana abi olurum ama ADAM gibi kardeş olacaksanBenim bu oyunda bir tane abi dediğim yok o yüzden boşa sallama İspat edemezsen namertsin.
Ümit alır bu arada o kadar yattı reisimOguzgurt vs saplakciumit
Ev 3.50
Deplasman 1.10
Ümitte skill var o yüzden +2 şaplak gücüÜmit alır bu arada o kadar yattı reisim
Ama oguzunda armadillo tarzı savunma stili var unutmayinÜmit alır bu arada o kadar yattı reisim
Yok oğuz korkak dm çağırıyor 2 kelime etmeden engelliyorAma oguzunda armadillo tarzı savunma stili var unutmayin
Kımse gurt gıbı olamaz, Genelchatte bızı arıyormuş. Kendınce bıze atar yaptığını sanıyor. ShshshAma oguzunda armadillo tarzı savunma stili var unutmayin
Şunla muhatap olma sende ne gerek varÜmit alır bu arada o kadar yattı reisim
Büyüklük bizde kalsınŞunla muhatap olma sende ne gerek var
KalmasınBüyüklük bizde kalsın
Ezikliğini daha çok hissettirmemi istiyorsun anlaşılan elinden geleni ardına koyma seni gidi kokoreçHergün senin gibi çarlarla uğraşacağıma yemin ettim silik
Ezikliğini daha çok hissettirmemi istiyorsun anlaşılan elinden geleni ardına koyma seni gidi kokoreç
Gonca hanım valla yancılar geldi ben hiç bunlara bulaşmamıştım sahiplerine yazmıştım bunlar çıktı geldi.Oğuz bey sıkılmadınız mı herkesle kavga etmekten
Anlama kıtlığın var sanırım konu benim konum sana ne oluyor ittifakta lafın mı geçiyordu senin murat abi kıyamamış almış seni yanına gelmiş burda konuşuyorsun sus artık susGonca hanım valla yancılar geldi ben hiç bunlara bulaşmamıştım sahiplerine yazmıştım bunlar çıktı geldi.
Guzel bır ban ye senGonca hanım valla yancılar geldi ben hiç bunlara bulaşmamıştım sahiplerine yazmıştım bunlar çıktı geldi.
Ahahahah nasıl güldüm sana anlatamam yav ezikliğimi hissetmeye başlıyorum yardım edinEzikliğini daha çok hissettirmemi istiyorsun anlaşılan elinden geleni ardına koyma seni gidi kokoreç