Çabuk tahliye olmuşabi bu ne hız 10 dakkalık ban varda benim mi haberim yok
Çabuk tahliye olmuşabi bu ne hız 10 dakkalık ban varda benim mi haberim yok
Hem sana kumpas kuruyor bunlar Coşkun ben senden tarafımGeldim geldim raporcuuuuu
Seninde yüzünden sen duzelttin akşam beni yoksa bej yine h ile devam ederdimHem sana kumpas kuruyor bunlar Coşkun ben senden tarafım
SjjsjsjsjjssSeninde yüzünden sen duzelttin akşam beni yoksa bej yine h ile devam ederdim
Yok benim Siphanla bir husumetimin olmadığıni sadece yanlış anlama yüzünden ismini hatalı yazdığımı belirttim yönetimeabi bu ne hız 10 dakkalık ban varda benim mi haberim yok
Abi tahliye olmuşsun hoşgeldin sıradaki tahliye #freemetinpalas inşallahSeninde yüzünden sen duzelttin akşam beni yoksa bej yine h ile devam ederdim
yav gidip gelip bu olaylar niye bu çocuğa patlıyor @Sipan BalıkYok benim Siphanla bir husumetimin olmadığıni sadece yanlış anlama yüzünden ismini hatalı yazdığımı belirttim yönetime
ya tamam metin çık hesaptan anladık free metin palasAbi tahliye olmuşsun hoşgeldin sıradaki tahliye #freemetinpalas inşallah
Hocam siphan değil sipan sipanYok benim Siphanla bir husumetimin olmadığıni sadece yanlış anlama yüzünden ismini hatalı yazdığımı belirttim yönetime
Dkdhdkdhdkdhskdgdjdya tamam metin çık hesaptan anladık free metin palas
metinin yatarı çok,ya tamam metin çık hesaptan anladık free metin palas
Bir daha banlanırsa çok gülerim shshsjsjjsHocam siphan değil sipan sipan
Maalesef 🫤metinin yatarı çok,
dkdhskdbskdbsksvsjd
Niye yavvvvvSus biraz
Her yerdesin az soluklan git okey oyna taş çalNiye yavvvvv
@Coşkun Karaosmanoğlu yav abi senınle ne yapacak böyle. Az önce grupta ne yazdım sana sipan demedim miHocam siphan değil sipan sipan