yok hüseyin kardeşimizin zaten kendi partisi mevcuttu o zamanlar kızılelmaya katıldılar bize komple kapatıp sonra turan olduk sonra ara verdim partiye çöreklenmişler isim değişikliği vs vs ordan devam sonrası bende yok amaHatırladım tamam
Turan, Türk budun, Göktürk, Gökbudun = mavi vatan
Bir rivayete göre bunların osmanlıdan geldiği de kabul edilmiştir. Hasan sabah'ı en iyi bunlar tanırmış.kökü kızılelmaya kadar dayanıyor çok araştırma
tabi hüseyin dostum temiz adamdır onun suçu yok çöreklenmişlerden kastımı bilen biliyoryok hüseyin kardeşimizin zaten kendi partisi mevcuttu o zamanlar kızılelmaya katıldılar bize komple kapatıp sonra turan olduk sonra ara verdim partiye çöreklenmişler isim değişikliği vs vs ordan devam sonrası bende yok ama
Sen kimsin senin ne vasfın var ben bu oyunda senin gelemeyeceğin yerlere bir çok kez geldim bak sıkıldım tekrar yapıyorum sen napıyorsun boş konuşmaktan başkaGonca kim ablan mi oyuncu olmaktan başka vasifı kalmadı sanırsam şansına küs
Benburdan banko 1 ban çıkar iddasına girenle girerim 1000 taşına
Sana Katıldım şuanSen kimsin senin ne vasfın var ben bu oyunda senin gelemeyeceğin yerlere bir çok kez geldim bak sıkıldım tekrar yapıyorum sen napıyorsun boş konuşmaktan başka
Bizim senin gibi yükseklerde gözümüz yok ablası o yüzden gerek duymuyoruzSen kimsin senin ne vasfın var ben bu oyunda senin gelemeyeceğin yerlere bir çok kez geldim bak sıkıldım tekrar yapıyorum sen napıyorsun boş konuşmaktan başka
Partinin geçmişini yazsana bi senBizim senin gibi yükseklerde gözümüz yok ablası o yüzden gerek duymuyoruz
Dkkdkdkdkddk ulaşamıyoruz diyebilirsin ha ben asla yadırgamıyorum ama insanlara laf atarken 2 defa düşünBizim senin gibi yükseklerde gözümüz yok ablası o yüzden gerek duymuyoruz
Ulaşamayacagımız yer yok çok şükür istemek ve çaba göstermek yeter ama biz cabalamıyoruz çünkü ihtiyaç duymuyoruzDkkdkdkdkddk ulaşamıyoruz diyebilirsin ha ben asla yadırgamıyorum ama insanlara laf atarken 2 defa düşün
ÇabalayınUlaşamayacagımız yer yok çok şükür istemek ve çaba göstermek yeter ama biz cabalamıyoruz çünkü ihtiyaç duymuyoruz
Seni ilgilendirirmez partinin geçmişi yada geleceğiPartinin geçmişini yazsana bi sen
Gerek var miÇabalayın
VarGerek var mi
Sizce olabilir @Ş İ M A L hanım bence yok o yüzden uğraşmıyorum
O zaman boşa duyar kasma burdaUlaşamayacagımız yer yok çok şükür istemek ve çaba göstermek yeter ama biz cabalamıyoruz çünkü ihtiyaç duymuyoruz
Siz parti tanıtım metni hazırlarken, biz geçmişi şanlı partimiz değil, geçmişi şanlı partiler olarak başlayın cümleye tamam mıSeni ilgilendirirmez partinin geçmişi yada geleceği