Çağırma işteGelmez degil ki gelemiyo
Çağırma işteGelmez degil ki gelemiyo
Çağırcam olmuyo böyleÇağırma işte
Çağırma kötüyü yawwÇağırcam olmuyo böyle
Kötü değil kiii ne kötüsüÇağırma kötüyü yaww
Shsjjsjssj misss ayaküstü 1000 taşsayın yöneticim o konudan ban çıkartmadı @KadirBey. 1000 taş kaybettik tüh bankoydu halbuki neyse sana atarım biraz sonra
benim suçum yok ama çok araştırdım normal şartlarda banko ban çıkması lazımdıShsjjsjssj misss ayaküstü 1000 taş
Metonun dönüşü kötü yaw ortalık karışıyorKötü değil kiii ne kötüsü
Bi metinle anlaşamıyosunuz sizde dönsün anlaşırsınız belkiMetonun dönüşü kötü yaw ortalık karışıyor
Bende şaşırdımbenim suçum yok ama çok araştırdım normal şartlarda banko ban çıkması lazımdı
şimal şimdi ben nasıl ruslarla anlaşamazsam bunlarda anlaşamaz akldskasdsfsdgdfgdfhdfBi metinle anlaşamıyosunuz sizde dönsün anlaşırsınız belki
evet bu doğru dkdbdbdmdbdkdbdşimal şimdi ben nasıl ruslarla anlaşamazsam bunlarda anlaşamaz akldskasdsfsdgdfgdfhdf
Gelsin füze atacağım onaBi metinle anlaşamıyosunuz sizde dönsün anlaşırsınız belki
NedeeeenGelsin füze atacağım ona
Muhtemelen@KadirBey. 1000 taş geri dönüyor bana gibi aklsdkasda
Bence döndü shshsh süreler uzerıne girelim gel. Bence en az 1 ay@KadirBey. 1000 taş geri dönüyor bana gibi aklsdkasda
yok en az 1 kişi daha gidere girelim gelBence döndü shshsh süreler uzerıne girelim gel. Bence en az 1 ay
Estağfurullah @Sipan Balık kardeş buyur@Sinan SEVİM sayın bakanım ayıptır sorması ne kadar taşınız var