Sizi bana sayıyla mı yolluyorlarSen en son dc de bu kadar konuşmuyordun değişmişsin
Sizi bana sayıyla mı yolluyorlarSen en son dc de bu kadar konuşmuyordun değişmişsin
Ne Goncanın vasfını tartışmak haddiniz ne de bunun üzerinden şaka yapmak haddiniz.Gonca kim ablan mi oyuncu olmaktan başka vasifı kalmadı sanırsam şansına küs
Ekli dosyayı görüntüle 1000042686.mp4Ne Goncanın vasfını tartışmak haddiniz ne de bunun üzerinden şaka yapmak haddiniz.
Haddinizi bilin.
Bilerek ban atmıyorum, herkes görsün.
Bu konuyla ilgili şaka yapan, polemik yapan olursa vasfı görür.
Ben hadimizi aşacak bir şey yaptıgımı düşünmüyorum kim neyi görecek görsün hocam burada herkes bir birini eleştiriyorNe Goncanın vasfını tartışmak haddiniz ne de bunun üzerinden şaka yapmak haddiniz.
Haddinizi bilin.
Bilerek ban atmıyorum, herkes görsün.
Bu konuyla ilgili şaka yapan, polemik yapan olursa vasfı görür.
İyi o halde.Ben hadimizi aşacak bir şey yaptıgımı düşünmüyorum kim neyi görecek görsün hocam burada herkes bir birini eleştiriyor
Açabilirsiniz.Bu konuya basit bir şakamı diyorsunuz hocam @BaşkanOnline biz ittifak açıklaması yaptıktan dakikalar sonra bu ne şakası niye insanların yanlış yönlendirilmesine izin veriyorsunuz
Bende bir konu açayım diriliş ittifakı hk. Diye
Altınada saçma sapan şeyler yazayım
Bu konuşmada hiç bir kötü niyet yoktur ama tabi sizin konuya bakış açınız farklı olabilir bu yazıyı yazma sebebim emirha'nın gonca hanımı bir yönetici gibi etiketlemesi bende bundan dolayı onu yazdımİyi o halde.
Goncanın oyunculuktan başka vasfı kalmadı ne demek?
Açıklayınız.
Kendisi bizim eski yönetim ekibimizde yer alır.
Sayın yönetim peki ben desem ki altın ok olarak ittifaktan çekiliyorum hoş olurmu insanlar irtibasızlaşma yapınca sıkıntı var ama bu ittifak karalama olunca sıkıntı yokmuGoncanın oyunculuktan başka vasfı kalmadı ne demek?
Açıklayınız.
Hocam karışmak gibi olmasın ama eskiden yönetim ekibinizde yer alması buradaki diğer üyelerden üstün olduğu veya ayrıcalığı olduğu anlamınamı geliyorİyi o halde.
Goncanın oyunculuktan başka vasfı kalmadı ne demek?
Açıklayınız.
Öncelikle ittifakları resmi olarak oyunda tanımıyoruz.Sayın yönetim peki ben desem ki altın ok olarak ittifaktan çekiliyorum hoş olurmu insanlar irtibasızlaşma yapınca sıkıntı var ama bu ittifak karalama olunca sıkıntı yokmu
Üslubunda madem sorun var az önce raporlara baktık, herhangi bir raporlama göremedik.Hocam karışmak gibi olmasın ama eskiden yönetim ekibinizde yer alması buradaki diğer üyelerden üstün olduğu veya ayrıcalığı olduğu anlamınamı geliyor
Emirhanın yaptığı bir eylemde goncaya durduk yere bunu deme sebebiniz ne o halde?Bu konuşmada hiç bir kötü niyet yoktur ama tabi sizin konuya bakış açınız farklı olabilir bu yazıyı yazma sebebim emirha'nın gonca hanımı bir yönetici gibi etiketlemesi bende bundan dolayı onu yazdım
Sayın yönetim peki ben desem ki altın ok olarak ittifaktan çekiliyorum hoş olurmu insanlar irtibasızlaşma yapınca sıkıntı var ama bu ittifak karalama olunca sıkıntı yokmu
Gonca hanımı oyunda bir yönetici gibi etiketlemsinden dolayı bende doğal olarak gonca hanım şuan yönetici olmadığı için öyle bir yorum yaptım ama yorumda haddimi aşmadim ben bu oyunu 2020 den 2021 den beridir oynuyorum hocam kaç kez benim hakkımda şikayet aldınızEmirhanın yaptığı bir eylemde goncaya durduk yere bunu deme sebebiniz ne o halde?
Hayır ben raporlamadım, raporlamayacam da sadece takıldığım yer. Çok sert bi şekilde ilgili oyuncuyu savunmanız. Sizinde dediğiniz gibi eskiden yönetim kadronuzdaydı şuan için oda bizler gibi sıradan bir oyuncu bunu söylemekte ne sakınca var.Üslubunda madem sorun var az önce raporlara baktık, herhangi bir raporlama göremedik.
Neden raporlamadınız?
biz Emirhan’ kadar aşağıda olamıyoruz malasef parti itibarsizlaşdırma gibi bir kaygım korkum da yok olan yapıyor.Açsana beeee azıcık gülelim
Çok üzüldüm bu konu sonrası dagilirsaniz biraz gülerim amabiz Emirhan’ kadar aşağıda olamıyoruz malasef parti itibarsizlaşdırma gibi bir kaygım korkum da yok olan yapıyor.
Goncanın konuyla alakası yok,Hayır ben raporlamadım, raporlamayacam da sadece takıldığım yer. Çok sert bi şekilde ilgili oyuncuyu savunmanız. Sizinde dediğiniz gibi eskiden yönetim kadronuzdaydı şuan için oda bizler gibi sıradan bir oyuncu bunu söylemekte ne sakınca var.