Balyoz ittifakı hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ADANALI0102

MAVİ VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Ne Goncanın vasfını tartışmak haddiniz ne de bunun üzerinden şaka yapmak haddiniz.
Haddinizi bilin.
Bilerek ban atmıyorum, herkes görsün.
Bu konuyla ilgili şaka yapan, polemik yapan olursa vasfı görür.
Ben hadimizi aşacak bir şey yaptıgımı düşünmüyorum kim neyi görecek görsün hocam burada herkes bir birini eleştiriyor

M U R A T

Demir Yumruk Partisi Kurucu Genel Başkanı
Vatandaş
Bu konuya basit bir şakamı diyorsunuz hocam @BaşkanOnline biz ittifak açıklaması yaptıktan dakikalar sonra bu ne şakası niye insanların yanlış yönlendirilmesine izin veriyorsunuz
Bende bir konu açayım diriliş ittifakı hk. Diye
Altınada saçma sapan şeyler yazayım

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bu konuya basit bir şakamı diyorsunuz hocam @BaşkanOnline biz ittifak açıklaması yaptıktan dakikalar sonra bu ne şakası niye insanların yanlış yönlendirilmesine izin veriyorsunuz
Bende bir konu açayım diriliş ittifakı hk. Diye
Altınada saçma sapan şeyler yazayım
Açabilirsiniz.
Böyle bir konu açıldı diye kimseye ceza vermeyiz altında küfür yok hakaret yok, abartmayın.

ADANALI0102

Vatandaş
İyi o halde.
Goncanın oyunculuktan başka vasfı kalmadı ne demek?
Açıklayınız.
Kendisi bizim eski yönetim ekibimizde yer alır.
Bu konuşmada hiç bir kötü niyet yoktur ama tabi sizin konuya bakış açınız farklı olabilir bu yazıyı yazma sebebim emirha'nın gonca hanımı bir yönetici gibi etiketlemesi bende bundan dolayı onu yazdım

A L İ G.

HÜRRİYET PARTİSİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Açıklayınız.
Sayın yönetim peki ben desem ki altın ok olarak ittifaktan çekiliyorum hoş olurmu insanlar irtibasızlaşma yapınca sıkıntı var ama bu ittifak karalama olunca sıkıntı yokmu

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
İyi o halde.
Açıklayınız.
Hocam karışmak gibi olmasın ama eskiden yönetim ekibinizde yer alması buradaki diğer üyelerden üstün olduğu veya ayrıcalığı olduğu anlamınamı geliyor

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın yönetim peki ben desem ki altın ok olarak ittifaktan çekiliyorum hoş olurmu insanlar irtibasızlaşma yapınca sıkıntı var ama bu ittifak karalama olunca sıkıntı yokmu
Öncelikle ittifakları resmi olarak oyunda tanımıyoruz.
Ek olarak siz bunu dediniz diye bu böyle olmuyor,
Aynı şeyi siz yapsanız siz de ceza almazsınız.

ADANALI0102

Vatandaş
Emirhanın yaptığı bir eylemde goncaya durduk yere bunu deme sebebiniz ne o halde?
Gonca hanımı oyunda bir yönetici gibi etiketlemsinden dolayı bende doğal olarak gonca hanım şuan yönetici olmadığı için öyle bir yorum yaptım ama yorumda haddimi aşmadim ben bu oyunu 2020 den 2021 den beridir oynuyorum hocam kaç kez benim hakkımda şikayet aldınız

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
Üslubunda madem sorun var az önce raporlara baktık, herhangi bir raporlama göremedik.
Neden raporlamadınız?
Hayır ben raporlamadım, raporlamayacam da sadece takıldığım yer. Çok sert bi şekilde ilgili oyuncuyu savunmanız. Sizinde dediğiniz gibi eskiden yönetim kadronuzdaydı şuan için oda bizler gibi sıradan bir oyuncu bunu söylemekte ne sakınca var.

A L İ G.

HÜRRİYET PARTİSİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Birde sayın yönetim ittifakı tanımıyor olabilirizsiniz ama parti adına birleştirmede yazıyor o da mı sıkıntı değil.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hayır ben raporlamadım, raporlamayacam da sadece takıldığım yer. Çok sert bi şekilde ilgili oyuncuyu savunmanız. Sizinde dediğiniz gibi eskiden yönetim kadronuzdaydı şuan için oda bizler gibi sıradan bir oyuncu bunu söylemekte ne sakınca var.
Goncanın konuyla alakası yok,
Gonca etiketlendi diye bu şekilde yok sıradan bir oyuncu, yok şöyle böyle denmesini kabul edemeyiz.
Artık yönetici değil diye durduk yere istediğinizi söyleme hakkınız olduğunu sanmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...