Murat kardeşimiz vefat etti. Allah rahmet eylesinMurat ünlü başkan vardı bı ara oyunu mu bıraktı
Murat kardeşimiz vefat etti. Allah rahmet eylesinMurat ünlü başkan vardı bı ara oyunu mu bıraktı
Aaa bilmiyordum, başımız sağolsun Allah mekanını cennet eylesinMurat kardeşimiz vefat etti. Allah rahmet eylesin
AminAaa bilmiyordum, başımız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin
Günaydın canlar napiyonuz.
profiline yazı yazdım duvarına görmemişYok, mesaj at gelsin
hazırım geçerken benide alın kral baklava yaptırdım geliyorumGünaydın, Muratın 40 mevlüdüne gidiyoruz Kadirle , sen napiyorsun kral
52 değil miydi oGünaydın, Muratın 40 mevlüdüne gidiyoruz Kadirle , sen napiyorsun kral
kaç yaşında adamsın ölmüş adamın arkasından bu tarz konuşmalar sana yakışıyor mu52 değil miydi o
Ne tarzı yaw tarih yanlış diyorum 40'ı değil 52 si okunacak bu adamınkaç yaşında adamsın ölmüş adamın arkasından bu tarz konuşmalar sana yakışıyor mu
Huzurevine koyun yaşlandı iyice @Coşkun Karaosmanoğlukaç yaşında adamsın ölmüş adamın arkasından bu tarz konuşmalar sana yakışıyor mu
Temiz çamaşır sigara bide etonol getir aradaHuzurevine koyun yaşlandı iyice @Coşkun Karaosmanoğlu
Metin getirir sanaTemiz çamaşır sigara bide etonol getir arada
Meto gümledi yawrum çocuğumMetin getirir sana
robinho yazacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam robinson yazmış asşlkdkşlsfşlkdsşgldsşgGırıg, oğuz, jilet Beşir, Eren, furkan, Bilgem, Semih, memolreis, Ahmet erol, Lionel Messi, Arda kardeşler, Robinson, Ronaldinho, necip SELAM
Yo Robinson yazdım geçen görmüştüm bi yerde shshsjsrobinho yazacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam robinson yazmış asşlkdkşlsfşlkdsşgldsşg