Nice Yıllara Altın Ok (3 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Altın Ok Partisi 1. Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

Değerli Üyelerimiz ve Destekçilerimiz,

Bugün, Altın Ok Partisi’nin 1. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Geçen bir yıl, ideallerimizi hayata geçirme yolunda attığımız adımların ve elde ettiğimiz başarıların yılı oldu.

Kuruluşumuzdan bu yana, ülkemizin geleceği için daha adil, daha demokratik ve daha sürdürülebilir bir toplum yaratma hedefiyle çalışıyoruz. Ülkemizin dört bir yanında, vatandaşlarımızın sesine kulak verdik, sorunlarına çözüm üretmek için mücadele ettik. Bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz.

Bir yıl içinde birçok projeye imza attık, yeni dostluklar kurduk ve siyasi arenada kendimize sağlam bir yer edindik. Partimizin temel değerlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Hedefimiz, sadece bir yıl değil, geleceğimiz için daha pek çok yıl birlikte yürümek, toplumumuzun her kesimiyle buluşmak ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermektir.

Bu özel günde, geçmişte olduğu gibi gelecekte de birlikte yürümekten ve büyük hedeflerimize ulaşmaktan dolayı duyduğumuz heyecanı paylaşıyoruz. Birlikte daha güçlü, daha etkili ve daha aydınlık yarınlara ulaşacağımıza inanıyoruz.

Tüm üyelerimize ve destekçilerimize teşekkür eder, nice başarılı yıllara birlikte ulaşmayı dileriz.

Saygılarımızla,
Altın Ok Partisi Yönetimi

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
1 yıl önce bugün @ahmecet @onurturan @Murat Ünlü @lordicardi ile çıktığımız, sonrasında bize katılan @KadirBey. @Umutcekinmez31 @Hasanc57 @Volkan Ylmz @Emreİzmir @KUTALMIŞ BEY @Ali Ergün @T O M R İ S @Berat Koto @Ömer0123 @Realqin @Kaan Kayra Yakın @Emre Acar05 @Fırat yardımcı
@Büyük Mesut
@YasinKartal ve saymayı unuttuğum bir sürü insan.
Her zaman arkamızda duran belkide 1000 tane üye 🙏

10 aydır oyunun en yüksek oy potansiyeline sahip parti 🥇

Açıldığı günden bu güne hiçbir seçimi kaçırmamış bir parti 🥇

Son 1 yılda en çok oyun başkanı, genelkurmay başkanı vb. Kazanan parti 🥇

Ve saymayı unuttuğum bir sürü başarı 🥇

1 yıllık süreçte kurucularımız @ahmecet @onurturan @Murat Ünlü başta olmak üzere hiçbir zaman mücadeleyi bırakmayan, her zaman kendisini ön planda tutan @KadirBey. Olmak üzere emeği geçen her bir üyeye oyunda olmayan kurucularımızın adına da teşekkür ederim.

Nice yıllara Altın Ok !

Son düzenleme:

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Mutlu yıllar sevgili dostlar , dostluğumuzla rakipliğimizle şahit olduğum 4 ayımız oldu sizinle. Magarsusu başkan görebileceğimiz nice yıllarınız olsun 🙏🙏😂
@MAGARSUS
sağol kankam ben almayim bu saatten sonra çekemem yaşlandık artık yeni parti kuran yöneticilere eğitim öğretim veriyorum ney nasıl yapılır diye böyle daha güzel karşılığını almak şartıyla tabi :D

Hasanc57

ALTIN OK NEFERİ
Yasaklı Üye
48. Dönem Oyun Başkanı
Oyuna başladığım da kendi ailem gibi sıcaklığı yakaladığım partim. Bazen üzüldük, bazen güldük, yeri geldi kavgalar ettik, yeri geldi ayrılıklar yaşadık. Ama hiç bir zaman içimizdeki Altın Ok sevdamız hiç bitmedi. Hep bir köşede o ateş hep yandı. Emeği gecen tüm başkanlarımdan başlayarak tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ederim. Nice güzel zaferlere.