@BaşkanOnline hocam bu ilgili şahıs bizi sniper ile vuracaktı da , siz mi engellediniz. Eğer öyle ise iyi ki varsınızBenim canımı kimse yakamaz efecim rahat ol. Siz dua edin yönetime yoksa çok daha güzel şeyler olabilirdi
@BaşkanOnline hocam bu ilgili şahıs bizi sniper ile vuracaktı da , siz mi engellediniz. Eğer öyle ise iyi ki varsınızBenim canımı kimse yakamaz efecim rahat ol. Siz dua edin yönetime yoksa çok daha güzel şeyler olabilirdi
Bana ihanet edenler halen oyunda yok olanlarda bana Düşman NolcakDostuma ihanet ettin o gelene kadar hani partiye göz kulak olacaktın Cengiz
Benim canımı kimse yakamaz efecim rahat ol. Siz dua edin yönetime yoksa çok daha güzel şeyler olabilirdi
Yav başladı bu gene yaptım ettim demeye . Cengiz ben sana demedim mi yeter artık bırak bu ayakları diyeBana ihanet edenler halen oyunda yok olanlarda bana Düşman Nolcak
Bana ihanet edenler halen oyunda yok olanlarda bana Düşman Nolcak
Kadir Sana dedim o kadar içme diye Ban sana iyi gelmiyor git yat uyu be kardeşimYav başladı bu gene yaptım ettim demeye . Cengiz ben sana demedim mi yeter artık bırak bu ayakları diye
senin tek dostun benimBana ihanet edenler halen oyunda yok olanlarda bana Düşman Nolcak
Yedin be hepsini nerde bizim ördekci Semih Furkan da yok hadi onun işleri yogunBana ihanet edenler halen oyunda yok olanlarda bana Düşman Nolcak
Bana düşman olanlar Bu burkutten attığım kişiler isim vermeye gerek var mı sonra duyar kasacaklarİsim ver cengiz isiim
Ecurinin düribününde sen varsın dikkat et@BaşkanOnline hocam bu ilgili şahıs bizi sniper ile vuracaktı da , siz mi engellediniz. Eğer öyle ise iyi ki varsınız
Bana düşman olanlar Bu burkutten attığım kişiler isim vermeye gerek var mı sonra duyar kasacaklar
Giderken bana bu zavallılara uğraşma dedi ve gittiTüh ya bilgem sandım, sarilacaktim sana
Gir ötede ağla kendi başına
Çağırdığın kızlar neredeler osman?Yedin be hepsini nerde bizim ördekci Semih Furkan da yok hadi onun işleri yogun
Karşim biz hak yolundayız, işimiz olmaz içki ile elhamdülillah. Duymamış olayım bıraktım kötü alışkanlıklarımı.Kadir Sana dedim o kadar içme diye Ban sana iyi gelmiyor git yat uyu be kardeşim
Giderken bana bu zavallılara uğraşma dedi ve gitti
Gelmiyorlar küsmüşler sanaÇağırdığın kızlar neredeler osman?
Yok bürkütten kovulan zavallılar için bahşedilmiş idi o msb ile alakası yokHaha en son o zavallılara dan binbir yalan ile msb calmaya çalışıyordunuz
Ah ablamm ahh kılıf uydurmayı bile becerememis
he ya isim versene cengo merak ettikBana düşman olanlar Bu burkutten attığım kişiler isim vermeye gerek var mı sonra duyar kasacaklar
Hak yolunda buluşalim Fatih'i de çağırKarşim biz hak yolundayız, işimiz olmaz içki ile elhamdülillah. Duymamış olayım bıraktım kötü alışkanlıklarımı.