Bürküt Partisi | Kuruluş Metni (14 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayret ya bizim sayemizde bir yerlere gelen başkana ne olmuş böyle bize tavır yapıyor. Yazık size ya valla komiksiniz 😂😂
yav daha bürkütü ayakta tutamadın patron ne derse odur deyip çekip gitmişin 16 oyun vardı zaten gelmişin burda yok görecez şöyle yapacaz bunu alacaz :D seni kim foruma gönderdi sen onu söyle birileri pof poflamış belli :D

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Yok seninki dağıtmak değil sen partiyi batırdın kimse sana o kadar güvenmedi ve herkes senden nefret ettiki bürküt sıralamayı sonuncu bitirdi

Bak en doğru yorum bu.

@CB36 ve ablaaassıı saçma sapan stratejilerle peşindekileri heba etti. Özet budur 😀

yns.eemrree

Siber Güvenlik Uzmanı
Vatandaş
yav daha bürkütü ayakta tutamadın patron ne derse odur deyip çekip gitmişin 16 oyun vardı zaten gelmişin burda yok görecez şöyle yapacaz bunu alacaz :D seni kim foruma gönderdi sen onu söyle birileri pof poflamış belli :D
Sen neden olaya dahil oluyorsun efecim? Seni ilgilendiren bir konunun olduğunu göremiyorum burda. Kimse göndermedi kendi irademle buradayım. Burkutun sözde eski lideriyle muhatap oluyorum sana ne oluyor? Ne yaran var da atliyorsun hemen 😂😂

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sen neden olaya dahil oluyorsun efecim? Seni ilgilendiren bir konunun olduğunu göremiyorum burda. Kimse göndermedi kendi irademle buradayım. Burkutun sözde eski lideriyle muhatap oluyorum sana ne oluyor? Ne yaran var da atliyorsun hemen 😂😂
Selam aleyküm kralll nerelerdesin yaw nasılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...