Parti adı (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Degerli yönetim Milli Harekat Partisi'nin kısaltması gerçek bir parti isminin kısaltması demiştim, sizde bu konuda uyarı yapıldı dediniz. Ama sohbetlerde bu şekilde durumlar söz konusu. Biz bu durumu istemiyoruz.
Tarafınızca gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

@BaşkanOnline 1000048135.jpg

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Gerçek hayatta ki bir siyasi parti adının kısaltması olarak söylenmeye başlanmış bu sakıncalı bir durum yönetim gereğinin yapılması konusunda gerekli ikazları yapacaktır.

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Yönetimimizin gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz. Aksi halde reel siyaset ile oyun siyaseti arasındaki sınırın kaybolmaya başlayacağını düşünüyorum.

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Medya her zaman eleştirilir birilerinden korkarak habercilik mi olur
Yok ya öyle bir eleştirme değil ben darbe zamanı çok mücadele ettim başından sonuna kadar ne üstüme oynamalar ne tehditler ama vazgeçmedim. Bu ların ki farklı ben doğru yapsam Bu böyle olur mu? Diye eleştiriyorlar. Kitap yazıyorum okumadan "TRT Çocuk Kitabı" diye alay ediyorlar.

Umut

Üye
29. Dönem Oyun Başkanı
Mh dersiniz olur biter niye büyüttünüz ki yönetimin değil oyuncunun sorunu bence

A H M E T42 (FENOMEN)

Hürriyet Partisi - İstanbul Valisi
Vatandaş
Yok ya öyle bir eleştirme değil ben darbe zamanı çok mücadele ettim başından sonuna kadar ne üstüme oynamalar ne tehditler ama vazgeçmedim. Bu ların ki farklı ben doğru yapsam Bu böyle olur mu? Diye eleştiriyorlar. Kitap yazıyorum okumadan "TRT Çocuk Kitabı" diye alay ediyorlar.
O zaman doğru yoldasın boş elestirilere takılma dilediğin gibi yaz yeter ki yanıltma olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...